Харисън Форд ранен по време на снимките на "Индиана Джоунс 5"

6965
Харисън Форд ранен по време на снимките на "Индиана Джоунс 5"
Снимка: Getty Images

Харисън Форд е наранил рамото си по време на снимките на "Индиана Джоунс 5“, съобщава "Дейли Мейл“. 78-годишният холивудски актьор е пострадал докато е репетирал за бойна сцена за дългоочаквания екшън филм, пише БГНЕС.

Заснемането на филма ще продължи след възстановяването на Харисън, като графикът ще бъде "преконфигуриран“ при необходимост през следващите седмици. Това не е първият път, когато филмовата звезда се наранява на снимачната площадка на филм. По-рано Харисън беше смазан от хидравличната врата на Хилядолетния сокол на снимачната площадка на филма "Междузвездни войни: Силата се пробужда“. Тогава 71-годишният актьор беше съборен на земята и притиснат от тежката врата, докато снимаше филма в Бъкингамшир през юни 2014 г. Фирмата за производство на филми, собственост на Дисни, бе глобена с 1,6 милиона британски лири в резултат на инцидента.

Джеймс Бонд надви Индиана Джоунс в битката за любим филмов герой

Джеймс Бонд надделя над Индиана Джоунс и Джейсън Борн, за да бъде обявен за любим филмов герой на почитателите на киното. Това пише вес...

В момента Харисън Форд е в натоварен период, тъй като през последните месеци е в Северен Йоркшир за снимките в ролята на известния археолог. Там звездата сам се подлага на изтощителен режим на упражнения. Харисън кара колело 40 мили и се разхожда само след шест часа сън, преди да снима по 11 часа.

"Този режим на упражнения и работа би бил непосилен за мъж, който е наполовина на неговата възраст. Той е истински посветен на това, което прави“, каза вътрешен източник. Това ще бъде петият път, когато Харисън Форд ще претвори героичния археолог, този път заедно Мадс Микелсен в поддържаща роля, на 55 г., и Фийби Уолър-Бридж, на 35 г. Джеймс Манголд режисира филма вместо Стивън Спилбърг.

Подробностите за сюжета все още се пазят в тайна и не е ясно какви роли ще играят новите попълнения в петия филм. Легендарният композитор Джон Уилямс също ще се завърне, продължавайки музикалното приключение, започнало преди 40 години с „Похитители на изчезналия кивот“.

"Индиана Джоунс 5“ беше обявен за първи път през 2016 г. и първоначално планиран да излезе през юли 2019 г. След това беше изместен с една година, преди да бъде отложен с още 12 месеца до юли 2021 г., след като Джонатан Касдан, чийто баща Лорънс Касдан написа "Похитители на изчезналия кивот“ от 1981 г., се яви на борда, за да работи по сценария, тъй като оригиналният сценарист Дейвид Кьоп напусна проекта.

Харисън Форд: Никой след мен няма да е Индиана Джоунс

Популярният актьор Харисън Форд не харесва идеята някой друг да играе ролята на Индиана Джоунс след него, пише "Скрийн Рант", цитирано ...

Последният филм от поредицата беше филмът "Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп" от 2008 г., който спечели над 790,6 милиона долара в световния боксофис.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Кино "Влайкова" посреща "Годзила и Конг: Нова империя"

Новият филм на Вим Вендерс - "Прекрасни дни", тръгва по кината от 29 март

Мартин Скорсезе с документална поредица за 8 светци

"Кино за незрящи" за 8-и път на София Филм Фест

Нов филм на Башар Рахал разказва историята на параолимпиеца Михаил Христов

София Филм Фест представя Cinema Politica: Провокативни и важни документални творби

Сериал на Теодора Маркова с награди от най-големия фестивал в Европа

Връчиха наградите на 28-ия София Филм Фест: Вижте кои са големите победители

Продължението на "Лудия Макс" със световна премиера в Кан (ВИДЕО)

Романтичната комедия "Красива сватба" с премиера в кино "Влайкова"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com