Катето Евро влиза и в мюзикъла "Оркестър без име"

19538
Катето Евро влиза и в мюзикъла "Оркестър без име"

Една от най-обичаните родни актриси Катерина Евро също се присъединява към звездния екип на мащабната продукция ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ. Фурията на българския театър и кино ще почете любимия на поколения българи филм, включвайки се в едноименния мюзикъл, чиято премиера ще бъде на 1 ноември в столичната зала Арена Армеец.

За никого не е тайна, че филмовата класика по Станислав Стратиев е своеобразен дебют за актрисата, като именно ролята на колоритната певица Рени поставя началото на дългата и успешна кариера на Катето Евро. Сега в притегателно-вълнуващия и високотехнологичен спектакъл публиката ще има възможност да види отново един от първите секс символи на родното кино, но този път в съвсем различно амплоа.

Очарователната Диляна Попова влиза в Оркестър без име - мюзикълът

Чаровната актриса и модел Диляна Попова влиза в най-големия мюзикъл, правен някога у нас ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ. На 1 ноември на сцената на &...

Новият образ, в който ще се превъплъти Евро, ще остане в тайна до деня на мюзикъла – това ще бъде специална изненада само за гостите на събитието. Така звездите от оригиналния актьорски състав на култовата комедийна лента стават две – Георги Мамалев и Катето Евро.

ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ е на 1-ви ноември 2017 г. в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети за събитието могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 30 до 70 лева.

Култовият джип от "Оркестър без име" влиза в Арена Армеец

Публиката на единствения по рода си спектакъл ОРКЕСТЪР БЕЗ ИМЕ – МЮЗИКЪЛЪТ ще има невероятната възможност не само да види на живо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Сцена