Краят на една ера: Спират снимките на “Откраднат живот“

6556
Краят на една ера: Спират снимките на “Откраднат живот“
Снимка: Facebook

След 10 успешни сезона тази пролет зрителите ще видят финала на сериалa с най-голям брой епизоди в българския ефир.

„Откраднат живот: Финалът“ ще завърши историята, докоснала милиони зрители с въздействащ сезон, нови герои и ключови развръзки за някои от най-обичаните лекари.

Алекс Сърчаджиева разкри своя тайна от детството

Алекс Сърчаджиева блесна в ефира на Нова телевизия. Красивата актриса, която преди малко повече от три месеца загуби съпруга си Иван Ла...

Още в първите епизоди зрителите ще видят доцент Мазов като директор на „Св. Анастасия“ и ще проследят развитието на отношенията на младите двойки и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени.

Финалният сезон ще представи и нова сюжетна линия с участието на актьора Любо Нейков, който ще влезе в ролята на Димов – заместник-министър на здравеопазването.

На преден план ще излязат интересите му към болницата и отношенията с неговата дъщеря – коремния хирург Габриела Димова, в която ще се превъплъти Алекс Сърчаджиева. Присъствието на любимата актриса в сериала е повече от символично – именно тя открива първия епизод на „Откраднат живот“ през 2016г. в ролята на младата доктор Кръстева, която се оказва съдбовен участник в една история, продължила десетилетия.

“Радвам се, че се имам възможност да се завърна отново в „Откраднат живот“. Екипът е изграден от невероятни професионалисти, които правят всичко с много любов – вероятно това е тайната на успеха на този сериал. Героинята ми е момиче, което има съмнение дали попада на това място заради длъжността и влиянието на баща й или заради собствените й качества“, разказва в „Здравей, България“ Алекс, която след 5 години отново се завръща на сета на хитовия български сериал.

Любо Нейков: Младите у нас не са полезни за себе си, да не говорим за обществото

Любо Нейков е един от най-обичаните съвременни български актьори. Комедийният сериал "Столичани в повече" се превърна в негова емблем...

В разговора актрисата допълва, че отношенията, изградени на снимачната площадка са не по-малко значими от тези на телевизионния екран, а преходът към финала е свързан с усмивка и носталгия.

В продължение на 10 сезона „Откраднат живот: Финалът“ се превръща не само в пресечна точка на някои от най-популярните български актьори в лицето на Мария Каварджикова, Стоян Алексиев, Владо Пенев, Марта Вачкова, Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Йоана Буковска-Давидова, Димо Алексиев, Алек Алексиев, Ралица Паскалева, Дария Симеонова и други, но и запознава публиката с нови обещаващи имена, сред които Наум Шопов, Неда Спасова, Филип Буков.

Социалните теми в „Откраднат живот“ се превръщат в кауза на продукция и актьори, които насочват вниманието към значимите теми като превенцията, сурогатното майчинство, здравната система и други актуални въпроси. Сериалът получава и оценката на лекарската гилдия за автентично и достойно представяне на лекарската професия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Новият филм на Константин Божанов е в секция "Особен поглед" в Кан

Обявиха филмите в Кан, които ще се борят за "Златна палма" (СПИСЪК)

Филмът за Доналд Тръмп с Мария Бакалова ще се бори за "Златна палма" в Кан

Гледаме на кино номинирания за наградата LUX филм "На борда на "Адаман" от 12 април

Новият филм за Ейми Уайнхаус с премиера в кино "Влайкова" (ВИДЕО)

Обявиха датата за наградите "Оскар" през 2025 г.

София Филм Фест във Велико Търново предлага сериозна филмова селекция

Джордж Лукас с почетна "Златна палма" на фестивала в Кан

Унизително! Адвокати възмутени от новите ограничителни мерки спрямо Ален Делон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com