Нови филми 2020: Най-очакваните заглавия през годината

148358
Нови филми 2020: Най-очакваните заглавия през годината
Снимка: Getty Images/Guliver

Все още сме в началото на 2020 година, но вече видяхме няколко страхотни нови филми, включително номинираните за  Оскар - "1917" и Jojo Rabbit.

За щастие, януари няма да е пикът на тазгодишния списък, тъй като вече разгледахме графика за излизане на филмите за 2020 г. и избрахме няколко заглавия, които задължително трябва да гледате.

Най-очакваните филми за 2021 година

Най-очакваните нови филми 2020

Radioactive, дата на излизане - 20 март

Розамунд Пайк играе Мария Кюри в тази биография на великият учен - първата жена, спечелила Нобелова награда. Кюри е единствената жена, която печели Нобелова награда два пъти и единственият човек, спечелил някога в две различни науки. 

A Quiet Place: Part II, дата на излизане - 20 март

Джон Красински се завръща да режисира съпругата си Емили Блънт в продължението на хитовия филм на ужасите "Нито звук". Трейлърът предполага, че филмът ще проучи произхода на неприятелите, въведени в първия филм и като се има предвид гениалността на оригинала, ние сме истински развълнувани за това продължение. 

Mulan, дата на излизане - 27 март

Вече нямаме търпение за дивия екшън на Дисни „Мулан“! Трейлърът изглежда зашеметяващо и тази класическа история дава заявка да е сред хитовете на големия екран през 2020 година.

No Time to Die, дата на излизане - 2 април

Джеймс Бонд се завърна! Е, почти. 25-тата серия с култовия агент 007 трябва да излезе в началото на април. Даниел Крейг се завръща за петата си и последна изява като британски шпионин. На този етап няма твърде много информация за сюжета, но ние сме сигурни, че няма да се разочароваме.

The New Mutants, дата на излизане - 2 април

Този трайно закъснял филм от поредицата на X-Men най-накрая пристига през 2020 година. С Мейзи Уилямс, Чарли Хийтън и Антонио Бандерас - това е филм на ужасите, в който пет млади мутанти се бият, за да избягат от тайно съоръжение...

Black Widow, дата на излизане - 1 май

Скарлет Йохансон се появи за първи път като Наташа Романов (Черната вдовица) през 2010 г. в хитовия Железният човек 2. Малко е странно, че отне десетилетие на героя, за да се сдобие със собствен самостоятелен филм. Какво ни очаква, предстои да фразберем в началото на месец май.

13-те най-добри филми за извънземни

Филмите за извънземни са може би най-известният сюжет в киното с научна фантастика. Всички ние копнеем да разберем дали има живот във В...

Ghostbusters: Afterlife, дата на излизане - 10 юли

Трейлърът на Ghostbusters: Afterlife ни изпълва с радост. Самотна майка и двете ѝ деца пристигат в малко градче, където започват да откриват връзката си с оригиналните Ghostbusters и тайното наследство, което дядо им е оставил. Нямаме търпение.

Top Gun: Maverick, дата на излизане - 17 юли

В края на трейлъра за Top Gun: Maverick, на героя на Том Круз се казва, че видът му е „насочен към изчезване“, а той отговаря „но не днес“. Тази сцена изглежда подходящо описание на това дългоочаквано продължение. Самият Том е нещо като анахронизъм - екшън звезда от старата школа, която се чувства отлично в завръщането на Top Gun. 

12-те най-добри филма за края на света (ВИДЕО)

Филмите за края на света имат свой собствен чар. Те съчетават прилива на адреналин, който получаваме, когато гледаме филми за бедствия,...

Tenet, дата на излизане - 17 юли

Кристофър Нолан се завръща през 2020 г. с Тенет, който е описан като „епос за действие, въртящo се около международния шпионаж, пътуване във времето и еволюция“.Представете си Interstellar с шпиони? Робърт Патинсън води актьорския състав. Нямаме търпение!

16-те най-велики филми за Втората световна война

От разкъсани от войната романси до кървави и жестоки битки - това са най-добрите филми за Втората световна война, които изобразяват ужа...

Morbius, дата на излизане - 31 юли

Биохимикът Майкъл Морбиус се опитва да се излекува от рядко кръвно заболяване, но вместо това по невнимание се заразява с форма на вампиризъм...

The King's Man, дата на излизане - 16 септмеври

Съавтор и продуциран от Матю Вон, филмът действа като предистория към филмовата поредица за Кингсман, която произтича от едноименното заглавие на комикса. Този път историята се върти около Първата световна война....

15-те най-добри филми за Космоса за всички времена

Филмите за Космоса са едни от най-интересните, най-добре направените и най-гледаните за всички времена. Независимо кой е вашият любим ж...

The Eternals, дата на излизане - 6 ноември

Сагата за вечните, раса от безсмъртни същества, които са живели на Земята и оформят нейната история и цивилизации. Актьорският състав включва Анджелина Джоли, Салма Хайек, Ричард Мадън и Кит Харингтън, а режисьорът е Клое Джао.

Dune, дата на излизане - 18 декември

13-те най-добри филми за мафията за всички времена

Филмите за Мафията са специални за много режисьори. Всички сме гледали „Кръстникът“ на Франсис Форд Копола - филм, който ни...

Функционална адаптация на научнофантастичния роман на Франк Хърбърт за сина на благородно семейство, на което е поверена защитата на най-ценния актив и най-жизненоважния елемент в галактиката. През декември се задава нещо епично!

източник: www.wired.co.uk

Най-очакваните филми за 2021 година


Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КИНО:

На 1-и май започва Националният фестивал на българското кино "Васил Гендов"

Първата част от шедьовъра на нямото кино "Наполеон" ще бъде показана в Кан (СНИМКИ)

Филмът "Ингеборг Бахман - пътуване в пустинята" на Маргарете фон Трота вече е по кината

Леонардо ди Каприо ще изиграе Франк Синатра, режисиран от Мартин Скорсезе

Легендарното студио "Гибли" ще получи почетна "Златна палма" в Кан

Сериалът "100 години самота" е факт: Гледайте първия трейлър (ВИДЕО)

Куентин Тарантино се отказа от последния си филм

Филмът "Учителската стая" спечели наградата LUX на европейската публика

Документален филм за големия кинокритик Тони Андрейков представят в кино "Влайкова"

Новият филм на Константин Божанов е в секция "Особен поглед" в Кан

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Кино