X
 
 

Рене Зелуегър: Ролите на смотанячка ми донесоха успех

1743 0
Рене Зелуегър: Ролите на смотанячка ми донесоха успех
Снимка: Getty Images/Guliver
Тайната на успеха в киното в Холивуд е да се играят роли на смотани жени, на не на секссимволи, разкрива американската актриса Рене Зелуегър, пише Мирър.

Зелуегър изигра култовата роля на смотаната великобританка Бриджит Джоунс, влюбена в красив адвокат.

Рене Зелуегър си върна лицето

Рене Зелуегър си върна предишното лице след неуспешната пластика. През октомври актрисата бе поставена под "кръстосан огън", след като ...

Според актрисата, която е носителка и на Оскар, кариерата и е потръгнала след няколко кастинга, на които отива с къси панталонки и тесни блузи. Обаче не печели ролите, за които кандидатства.

„И си казах, че явно това не е моят път. Красотата е до време, но талантът е доживот. Затова не зная как ще изглежда накрая, но си казах, че повече няма да кандидатствам за роли, в които външният вид е водещ", признава актрисата.

„Тялото ти се променя, остаряваш и всичко около теб се променя. Трябва да сме много благодарни на Бог за това, нали? Затова реших, че трябва да се примиря с неизбежното, и да работя по такива роли, които да представят жените през целия период на живота ми", разказва Зелуегър. И признава, че не иска да спира с актьорството само защото вече е стара и не е толкова красива колкото новите млади попълнения в Холивуд.

Актрисата спечели своята слава с поредица хитови филми, сред които „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и „Студената планина“. За последния дори спечели Оскар за най-добра поддържаща женска роля през 2004 г.

Рене Зелуегър искала да скрие скандинавския си произход

Финландският учен Едуард Дътън предполага, че актрисата Рене Зелуегър се е подложила на пластична операция, за да се отърве от етническ...

Въпреки успехите на екрана, обаче, Зелуегър все още се бори с неувереността в себе си. "Преди всеки нов проект или филм у мен се промъква недоверието към собствените ми сопсобности и почти изпадам в нервни кризи. От друга страна пък именно тези моменти ме държат жива", признава актрисата, цитирана от БГНЕС.

Actualno.com

Етикети: