И спонтанните протести са организирани

6449
И спонтанните протести са организирани
Снимка: Движение 21

Така лидерът на Движение 21 Татяна Дончева коментира темата с полицейските протести пред Нова телевизия.

Бившият депутат на БСП коментира, че в България сме много нетърпеливи и искаме всичко да стане за една нощ. Глутница маймуни тръгва на някъде, но не знае накъде и защо, обобщи политикът.

Да не излезе накрая, че Волен е малтретирал студентката, за да не си счупи телефона?

С тези думи депутатът Емил Димитров-Ревизоро, който е член на Временната комисия за имунитетите на Волен Сидеров и Десислав Чуколов обр...

Според Дончева полицейският протест ще свърши като всяка една работа - с едно държавно управление, което има хоризонт "от мен до вас, водещите". Тя беше категорична, че Бойко Борисов умира от страх да прави решителни реформи, защото може да бъде намразен от избирателите. Съвсем скоро ще има сериозни катаклизми заради нежеланието на ГЕРБ да направи наболели реформи в ключови сектори, предупреди Дончева.

Мисля, че ГЕРБ пресоли манджата с фалшифицирането на изборите. Управляващата партия винаги има малко предимство, но сега ГЕРБ прекали, каза още Дончева, визирайки възможността Борисов да опита с предсрочни избори да вземе повече власт. Тя даде и пример - в административните съдилища се приемат оплакванията на ГЕРБ за изборите, но не и на другите. Това ще е още един акцент от бъдещата нестабилност, смята Дончева.

За финал лидерът на Движение 21 заяви, че външни фактори искат промяна на Балканите. Не сме само ние - вижте Румъния сега, вижте как лесно в Македония стана "ситуация", посочи Дончева. На въпрос дали тогава Волен Сидеров е гост-актьор в този спектакъл, Дончева отговори, че ѝ е много странно какво иска Русия, та използва точно Сидеров. И Великите сили понякога са недалновидни, добави тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com