Интеграцията - невъзможна, необходима е ампутация

3525
Интеграцията -  невъзможна, необходима е ампутация
Снимка: БГНЕС

Поредният атентат доказва, че политиката на ЕС е самоубийствена за ценностите и хората на Стария континент. Това заявява в своя позиция заместник-председателят на ВМРО – Българско национално движение и български евродепутат Ангел Джамбазки.

Ето пълния текст на коментара му:

Ангел Джамбазки обясни защо е казал, че всички от БСП са за разстрел

"Не мисля, че има нещо, което би трябвало да бъде повод за извинение или съжаление. БСП се обяви за наследник за БКП. БКП е партията, к...

Шериф Шекат вместо да е в затвора във вторник дойде на коледния базар на площад „Клебер“ с автомат и разстреля случайни минувачи и туристи. Трима загинаха, дванадесет са ранени, шестима са в критично състояние. Помните ли последните „мерки“, които взеха редица европейски държави, за борба с радикалния ислям? Преименуваха Коледните базари, на „зимни“, за да не дразнят „гостите“. Сериозно. Представяте ли си? Някой ти се натриса в дома, ползва твоята социална система и придобивки, за които няма никакъв принос, и за благодарност иска от теб да промениш ти своята религия, навици и традиции. Чутовна наглост.

Помните ли координираната либерално-соросоидно-левичарската съпротива срещу включването на християнските корени на европейската цивилизация в предговора на Договорите за Европейски съюз? Резултатът е налице.

Религия на мира, а? Припомнете ми кога за последно християни нападнаха мюсюлмани по време на техните светли празници? Нещо не си спомням. Днешна Франция на криворазбраната самоубийствена толерантност е болна. Тежко болна. Днешна Европа на криворазбраната самоубийствена толерантност е болна. Гетата във Франция, Белгия, Германия се ислямизират стихийно. Затворите са се превърнали в университети по салафизъм и уахабизъм.

Фалшивата интеграция е провалена. Третото поколение мароканец, алжирец, турчин в Европа говорят езика на държавата, която ги е приютила, по-лошо от дядовците си. Мразят държавата, която ги е приютила. Избиват гражданите на държавата, която ги е приютила. Тази интеграцията е невъзможна, никога няма да се случи.

Тази Европа, днешната Европа, днешната Европа на брюкселските неможачи е немощна. Политически импотентна. Безволева. Гузна. Виновна. Гледах днес побелелите лица на част от колегите в ЕП и видях няколко неща. Видях страх. Видях гузни хора. Видях виновни хора. Пелтечещи гузно фалшиви съболезнования. Изнервени, неуверени хора. Провалили се хора.

Ангел Джамбазки пред Actualno.com: Ще говорим с "Алтернатива за Германия" за промяна на ЕС

Евродепутатът от ВМРО Ангел Джамбазки даде кратко интервю пред Actualno.com след участието си в дискусията "Към изборите за ЕП 2019: ще...

С още от същото няма да стане. С фалшивите патоси, фалшивите съболезнования, фалшивите „либерални“ кухи мантри на истерични лелки „инфлуенсърки“ няма да стане. С Макрон, с Юнкер, с Меркел, с подобните им също няма да стане.

Ще стане само с радикално нова политика. По фалшивата интеграция. Ще стане, когато джамиите, месчитите и останалите гнезда на ислямистката отрова бъдат затворени и сринати със земята.

Ще стане, когато къщата на всеки един атентатор бъде сривана със земята, а семейството му бъде незабавно екстрадирано от съответната държава заедно с всички баби, лели, стринки и шуренайки, които са се домъкнали с него. Ако са имигранти. Ако са граждани на съответната държава, след като бъде срината къщата им, трябва да бъдат лишени до живот от каквито и да е било социални помощи и придобивки.

Ще стане, когато брадатите проповедници, любители на козички, бъдат наритани обратно в Саудитска Арабия, Афганистан, Катар или откъдето са се домъкнали. Ще стане, когато бъде обявена политика на нулева имиграция и тя бъде спазвана стриктно. Ще стане, когато всеки един пришълец разбере, че е на гости и е длъжен да спазва и уважава всички традиции, закони, норми на държавата, която го е приела.

Искаш ислям, шериат и бурки? Няма проблем - марш в Саудитска Арабия, там има ислям, шериат и бурки в изобилие. Само така ще стане! До тогава избиването на християни в навечерието на светли християнски празници, извършвано от салафити ислямисти, ще продължава да се случва. В сърцето на Европа. На тази болна, самоубиваща се Европа."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЦИТАТИ:

Корнелия Нинова по всяко време може всичко, защото е Корнелия Нинова (ВИДЕО)

За една седмица каквото направи министър Стефан Димитров, прави много по-добро впечатление от Мария Габриел

Не познавам Даниел Митов, но ми е симпатичен

Аз отново повтарям, че е важна българската икономика, а не да се харесаме на началниците

Най-явният таен свидетел Живко Коцев е вече призован да бъде разпитан

В България има много "полезни идиоти" за Русия

Ако САЩ влязат във войната, Иран са 100% губещи

Удрят ПП, а ДБ го щадят. Това е някаква бъдеща коалиция

Всички съгрешиха и вкупом ненужни станаха

Който пачки вади, от пачки умира (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com