X
 
 

Препоръчвам на всички да си гледат и свалят порно от вкъщи

3790 5
Препоръчвам на всички да си гледат и свалят порно от вкъщи
Снимка: БГНЕС
Това заяви директорът на "Информационно обслужване" проф. Михаил Константинов в коментар за твърдение на обвиняемия за хакерската атака срещу НАП Кристиян Бойков.

Във Facebook публикация Бойков приложи снимки с данни, че държавните чиновници, включително от "Информационно обслужване", теглят пиратски софтуер и порно. Компютърният специалист твърди, че е използвал софтуер, за да проследи данните от популярната програма за сваляне на торенти Bittorent. Константинов обаче отрече и двете за подопечната му компания. Какво още каза професорът - научете в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 4 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Че то не ни е нужно!!! Порното си го четем и гледаме постоянно от сайтове като actualno и разни други, като този. Защо ни е да си пълним хардовете с ненужни неща?
 • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Който не знае от коя маймуна е произлязал човека, да види снимката .
 • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  Маймунякът професор и от порно разбирал, ами да си го гледа като е добитък, само да спре да ни се навира !
 • Октомври 1 Октомври преди 1 месец Профил на трол?
  А , пък Другарят Октомври препоръчва на това отвратително същество да отиде на остров Персин и сам без никой да го кара да започне да мести камъни от точка А до точка Б. И като му свърши газта в запалката или кибрита няма да може да си пали вече огън , ще е много гладен и изтощен и накрая ще предизвика единственото свестно нещо в живота му. Най накрая ще ни освободи от жалкото си присъствие.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
  А на теб кой ти е казал, че си му другар? Другарите поне бяха дръгари, а ти си досадна гнида!
  : 1 !
Празнуваме Атанасовден!
Празнуваме Атанасовден!

Атанасовден е християнски и народен празник, на който се почита паметта на Свети Атанасий Велики. Българската православна църква го отбелязва...