X
 
 

Водещата партия, която купува гласове, не е нито ГЕРБ, нито БСП

7599 7
photo of Водещата партия, която купува гласове, не е нито ГЕРБ, нито БСП
Снимка: БГНЕС
Това заяви пред bTV Цветозар Томов, познат повече като говорител на ЦИК, но се занимава и със социлогия.

Томов уточни, че партията, която купува гласове, е ДПС. Той добави, че "купуват тези, които могат да си го позволят финансово".

В предизборна кампания всички сме под упойка

Това заяви председателят на БСП-София Калоян Паргов в разгара на разговора с водача на общинската листа на "Демократична България" (ДБ)...

Социологът Андрей Райчев пък каза, че "ако оставим така нещата, след 2-3 избори ще сме полуафриканска държава", защото изборите ще представляват предимно покупко-продажба. Единственият изход е активност, заяви той, като направи оценка, че на тези избори са купени около 20 000 гласа.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Изборната система - нагласена, властите в държавата - зависими от несменяемите партийни върхушки! Във властта - все едни и същи некадърници и крадци! За какво и защо да гласувам!? За да ме крадат и будалкат още, до като унищожат България до край!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Няма никакъв проблем дали гласуваш или не. Ако гласуваш, гласуваш и може да избираш, но ако не гласуваш ние и без теб ще ти изберем този който да те краде и будалка. И ще бъде този който ти в никакъв случай не искаш, но за нас е важен.
  : 3 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Разбира се, че ГЕРБ купуват най-много! След това са ДПС и БСП. Едва ли някой можеда каже точно колко гласа са купени. 20 000 ми се вижда доста занижена цифра!
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  Какви 20 000, какви 5 лева? До сега си мислех, че доста се преувеличава с купуването на гласове, но на тези избори с очите си видях как става. В общински център, където не съм жител, но пребивавам през повечето време, станах свидетел как в деня на изборите ГЕРБ купуваха гласове на конвейр демонстративно, в кафенето на центъра. Кандидата беше полуграмотен и най нежелания, но спечели на първи тур. Н виж още ›› е става въпрос просто за пари, а за много пари! На сигналите за нарушения, никаква реакция. Не мога да си представя какво е в големите селища, където хората не се познават.
  : 5 !
 • Октомври 1 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Б*КЛУК си ти томов. Б*клук и по голям и от политическият б*кл*к. Как герб и бсп да не купуват ? ВСИЧКИ от КЛИКАТА Купуват.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  а кои не са боклуци?
  : 2 !
 • Октомври 1.2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Ами това е въпрос който е изключително прост за отговор , но и изключително сложен. Така е във всяка една сфера. Във всичко. Дори и във физиката. Но при нас хората НЕ БИ ТРЯБВАЛО да е така. Но за всичко си има и най простите отговори. Факт е , че европейската гледна точка се е наложила, а това си е /македонизъм/ И сме ей в това БЛАТО.
  : 1 !