X
 
 

Сидеров се държа абсурдно, явно "стяга" електората си, смята Захариева

2660 3
photo of Сидеров се държа абсурдно, явно "стяга" електората си, смята Захариева
Снимка: БГНЕС
Снощното поведение на Волен Сидеров беше абсурдно и недопустимо, но явно това е начинът "да стегне" електората си. Така министърът на външните работи Екатерина Захариева коментира изявите на Волен Сидеров в снощното предаване "Референдум".

"Сидеров обсеби по недопустим и абсурден начин ефира, никой друг не успя да каже нищо. Сред всичките крясъци и обвинения, основно към ВМРО, не успях да разбера с каква платформа и идея се явява "Атака" на местните избори", каза външният министър пред пред Нова телевизия.

Според Захариева Сидеров често се проявява по подобен начин преди избори, а поведението му очевидно е начин да "стяга" електората си. "Политиците трябва да разберем, че това не е начинът да се борим за гласовете на българите. Ние в ГЕРБ се борим с идеи", изтъкна Захариева.

"Ако това е начинът да "стяга" електората си, тогава се учудвам какъв е този електорат", попита риторично тя.

Лют скандал с Волен Сидеров: Прекъснаха предаването "Референдум" по БНТ

След грандиозен скандал между водещата Добрина Чешмеджиева и лидерът на „Атака“ Волен Сидеров предаването "Референдум" по Б...

"Има напрежение в малката коалиция, но ние не се месим в отношенията помежду им", каза външният министър и призна, че ГЕРБ понася щети от действията и поведението на коалиционните си партньори.

Подобно поведение е недопустимо за всеки българин, който се изявява в ефир, а какво остава за депутат и кандидат за кмет, отбеляза тя.

По думите ѝ, в редките случаи, когато се налагало да разговарят по работа, лидерът на "Атака" не се държал по подобен начин. Според Захариева държание като снощното на Сидеров отблъсква хората от политиката.

Външният министър коментира и натрупващите се скандали в медиите у нас, включително спирането на програма "Хоризонт" на БНР. "Посегателство срещу свободата на словото не трябва да има и ние по никакъв начин не го подкрепяме", категорична бе тя.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 3 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Пристигна след началото, с цяла група наркоманки, с които предварително се бяха дрогирали.
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Таргет групата на Волен-Болен са хулигани и шизофреници. Ако той реши да сменя сегашния си имидж, свестните хора няма да му повярват, а хулиганите ще се отрекат от него. За това така ще се държи по време на всички избори.
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 месец Профил на трол?
    Наркоманите са си такива, вие какво друго очаквате?
Последно в Актуално