X
 
 

Броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил, отбелязва учен

9097 0
Броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил, отбелязва учен
Снимка: Pixabay
Проучвания сочат, че до 6% от американците твърдят, че са били отвлечени от извънземни. Хората споделят, че са отвеждани чрез "летящи чинии". Разполагали ги на плот и извличали сперма от мъжете, след което оплождали жените, пише БГНЕС.

Историите за НЛО са разнообразни. Съществуват и няколко общи обяснения за тези експерименти, от страна на извънземните. Едно от тях е, че извънземните са пред заплаха за репродуктивно изчезване в техния роден свят. Те вече не могат успешно да се размножават и така са дошли на Земята, за да използват хората като инкубатори, размножавайки чуждо потомство. Другото е, че извънземните произвеждат хибридни същества, които по някакъв начин ще им помогнат да превземат нашата планета.

Тайните на извънземните обсъждат международни учени в Хасково

"Контакт с извънземен разум – бъдещето на човечеството и смяна на парадигмата" е темата на международната конференция, посветена ...

Учените, разбира се, са скептични по отношение на подобни твърдения. Никога не е имало никакви убедителни доказателства, че отвличанията се случват. Никой никога не е показвал снимка или видео на случващото се или не е предоставил артефакт от летящите чинии. Но преподавател от Оксфордския университет в Англия смята, че отвличанията са реални. Йон Ки, който преподава корейски в университета, твърди, че знае каква е целта на извънземните. В лекциите си в университета той казва, че създават хибриди между извънземни и хора за борба срещу изменението на климата. В подкрепа на своята неортодоксална теория, Ки отбелязва, че от няколко десетилетия броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил.

Той основава това твърдение на работата на Дейвид Джейкъбс - пенсиониран историк от университета в Темпъл, публикувал няколко книги по уфология и управляващ Международния център за изследване на отвличанията. Джейкъбс е интервюирал повече от 1 000 души, които твърдят, че са били отвлечени, използвайки хипнотична регресия, позволяваща им да си припомнят своите неземни срещи с извънземни. Ки възприема твърденията сериозно и свързва нарастващия брой на отвлечените, каталогизирани от Джейкъбс, с увеличаването на парниковите газове в атмосферата.

Той не предполага причина и следствие: експериментът с отвличанията не е отговорен за глобалното затопляне. По-скоро това е реакция към него. Извънземните произвеждат хибриди, които могат по-добре да издържат на суровите планети. Чрез създаването на нов модел Хомо сапиенс, този проект ще елиминира необходимостта от трудни климатични споразумения или сложни геоинженерни проекти. Също така ще помогне на самите извънземни, за които се твърди, че живеят сред нас, да запазят частта от тяхната ДНК, намираща се в температурно-толерантните хибриди.

В крайна сметка тази странна теория ще бъде оправдана или победена чрез наблюдение. Ки казва, че причината да не виждаме извънземните е, че те са до голяма степен неразпознаваеми. Невъзможността да се различи нещо странно във външния вид на хибридите е едновременно удобство и неубедителност. Те живеят сред нас, но ние не забелязваме.

Учените търсят извънземни с електронна музика

Sonar Music Festival съвместно с Института за космически изследвания на Каталуния и METI International пуснаха в космоса 35 десетсеку...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Македонецъ 4 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  Обаче най ХУБАВАТА ЛЕГЕНДА Е ЗА В БЪДЕЩЕТО. ДЖЕДАЙСКИЯТ ОРДЕН ПАЗИТЕЛИТЕ НА БАЛАНСА ВЪВ ВСЕМИРА един ден ОТНОВО ЩЕ ДОЛЕТЯТ ОТ ЗВЕЗДИТЕ. МИНАЛО СЕГА И БЪДЕЩЕ Е ЕДНО , а ние всички ГЛОБАЛНО сме Примери на ЕДИН ЖИВОТ и преходите в нивата ние наричаме Смърт. Оказва се , че простият Овчар понеже не пътува почти никога на повече от 40 км. практически е стъпил много по здраво на земята от този начетения виж още ›› т дето пътува . Когато пътуваме ние се движим и в Бъдещето . Да със стотни от стотната на секундата , но ФАКТ.Колкото по бързо пътуваш толкова повече си и в Бъдещето.
 • Македонецъ 3 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  О Неразумний и Юроде. Поради що си такава невежа ? Или Пирамидите и не само в Египет или Мексико , а и в Карибско море под водата ги правиха с чук и длето ? вии невежи сте в ПЛЕН НА ГЛОБАЛНАТА ДОКТРИНА /новакович*македонизъм*Скопие/ И как заразени от невежество и продажност казват на черното бяло така и вии сигурно и вкупом са ви изпили мозъците.
 • Македонецъ 3.1 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  Това го правят най вече Сивите. Същите катастрофорали край Розуел през 1947. Счита се , че единствената държава осъществявала някога контакт с тях са Сащ. Техните намерения са враждебни към Човечеството и вероятно и към Екосистемата на Планеата Земя/която също е Живо Същество/. Твърди се , че идват от Зета Ритикули на 40 Св.г. Пътуване във Пространството е и Пътуване във Времето каквото и да знач виж още ›› и това.
  : 0 !
 • Македонецъ 3.2 Македонецъ преди 6 месеца Профил на трол?
  На тях дължим микрочиповете , джисием и още куп технологии масово използвани вече от хората. ВСЕМИРА е най вече Баланс. Конкретно тук е нарушен. И това го усеща и най простият Овчар.Човек за който такива като /2/ считат , че е с пъти под тяхното ниво. Ама се оказва практически понеже за умният се налага по сложни лъжи с които да ги набуташ в Калъпа Вавилонски , за по простият по прости. И после по виж още ›› простият се оказва по нормален от по умният. Квантов ефект.
  : 0 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Ехей, колко научнофантастични филми съм изгледал на тая тема. А сменете я че нещо се поизтърка. То и Зона 51 я смятаха за бъкана с извънземни същества на които им правели аутопсии, а се оказа секретна военна база на САЩ където са разработвали разузнавателния самолет U-2.
 • Анонимен 1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Фантасмагории - тези които ги пишат взимат пари, а тези, които ги четат си губят времето! Да стъпим здраво на земята, да я пазим и обичаме!
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 6 месеца Профил на трол?
  Не само ги четеш, ами и ги коментираш?!
  : 0 !