Броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил, отбелязва учен

20812
Броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил, отбелязва учен
Снимка: Pixabay

Проучвания сочат, че до 6% от американците твърдят, че са били отвлечени от извънземни. Хората споделят, че са отвеждани чрез "летящи чинии". Разполагали ги на плот и извличали сперма от мъжете, след което оплождали жените, пише БГНЕС.

Историите за НЛО са разнообразни. Съществуват и няколко общи обяснения за тези експерименти, от страна на извънземните. Едно от тях е, че извънземните са пред заплаха за репродуктивно изчезване в техния роден свят. Те вече не могат успешно да се размножават и така са дошли на Земята, за да използват хората като инкубатори, размножавайки чуждо потомство. Другото е, че извънземните произвеждат хибридни същества, които по някакъв начин ще им помогнат да превземат нашата планета.

Тайните на извънземните обсъждат международни учени в Хасково

"Контакт с извънземен разум – бъдещето на човечеството и смяна на парадигмата" е темата на международната конференция, посветена ...

Учените, разбира се, са скептични по отношение на подобни твърдения. Никога не е имало никакви убедителни доказателства, че отвличанията се случват. Никой никога не е показвал снимка или видео на случващото се или не е предоставил артефакт от летящите чинии. Но преподавател от Оксфордския университет в Англия смята, че отвличанията са реални. Йон Ки, който преподава корейски в университета, твърди, че знае каква е целта на извънземните. В лекциите си в университета той казва, че създават хибриди между извънземни и хора за борба срещу изменението на климата. В подкрепа на своята неортодоксална теория, Ки отбелязва, че от няколко десетилетия броят на отчетените извънземни отвличания се е увеличил.

Той основава това твърдение на работата на Дейвид Джейкъбс - пенсиониран историк от университета в Темпъл, публикувал няколко книги по уфология и управляващ Международния център за изследване на отвличанията. Джейкъбс е интервюирал повече от 1 000 души, които твърдят, че са били отвлечени, използвайки хипнотична регресия, позволяваща им да си припомнят своите неземни срещи с извънземни. Ки възприема твърденията сериозно и свързва нарастващия брой на отвлечените, каталогизирани от Джейкъбс, с увеличаването на парниковите газове в атмосферата.

Той не предполага причина и следствие: експериментът с отвличанията не е отговорен за глобалното затопляне. По-скоро това е реакция към него. Извънземните произвеждат хибриди, които могат по-добре да издържат на суровите планети. Чрез създаването на нов модел Хомо сапиенс, този проект ще елиминира необходимостта от трудни климатични споразумения или сложни геоинженерни проекти. Също така ще помогне на самите извънземни, за които се твърди, че живеят сред нас, да запазят частта от тяхната ДНК, намираща се в температурно-толерантните хибриди.

В крайна сметка тази странна теория ще бъде оправдана или победена чрез наблюдение. Ки казва, че причината да не виждаме извънземните е, че те са до голяма степен неразпознаваеми. Невъзможността да се различи нещо странно във външния вид на хибридите е едновременно удобство и неубедителност. Те живеят сред нас, но ние не забелязваме.

Учените търсят извънземни с електронна музика

Sonar Music Festival съвместно с Института за космически изследвания на Каталуния и METI International пуснаха в космоса 35 десетсеку...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОСМОС:

НАСА тества змия робот, която ще търси извънземни (ВИДЕО)

Мощна магнитна буря удари Земята

Лунните ресурси са на път да предизвикат конфликти

Мощна магнитна буря покри Земята, продължава и на 25 март

Магнитни бури за седмицата 25-31 март 2024 година: Прогноза от САЩ (ГРАФИКА)

От втори опит: Американка, беларускиня и руснак излетяха заедно в Космоса (ВИДЕО)

В последния момент отмениха изстрелването на ракета „Союз“ (ВИДЕА)

Почина командир на "Аполо 10"

Има ли тъмна материя във Вселената? Учени с изненадващ отговор

Наша пътешественичка направи кисело мляко в „космически“ условия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Космос