27-годишно момиче е загинало в катастрофа край Шереметя

5046
27-годишно момиче е загинало в катастрофа край Шереметя
Снимка: БГНЕС

27- годишно момиче е загинало при пътен инцидент край Шереметя, а 35- годишен мъж е откаран в тежко състояние в МОБАЛ ,,Д-р Стефан Черкезов’’ във Велико Търново. Това съобщи за Радио ,,Фокус’’- Велико Търново Мариана Христова, говорител на ОД на МВР Велико Търново. Сигналът за произшествието е получен днес в 12:15 часа. По първоначална информация мотоциклет, движещ се от Велико Търново към Варна в района на село Шереметя се удря в движещ се пред него лек автомобил ,,Лада’’, чиито водач е предприел маневра за обратен завой.

При удара мотоциклетиста и негова пътничка падат от мотора, след което са ударени от лек автомобил ,,Рено’’, който се е движел в посока Варна- София. В резултат на удара на място е починала пътничката от мотора, на 27 години от Попово. Водачът на мотора, който е на 35 години е откаран в МОБАЛ ,,Д-р Стефан Черкезов’’ във Велико Търново в тежко състояние.

Моторист загина при нелеп инцидент в руенското село Рожден

Моторист на 22 години загина при нелеп инцидент в руенското село Рожден. Моторът на момчето се е ударил в друг мотор. Трагичният инцид...

Двамата водачи на леките автомобили са изпробвани с дрегер за употребата на алкохол, пробите са отрицателни, взети са им кръвни проби.

По случая е започнато досъдебно производство, причините за произшествието са в процес на изясняване. На мястото на инцидента има служители на ,,Пътна полиция’’, които регулират движението, което се осъществява в едната лента.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Велико Търново