Безразборна стрелба в центъра на София

12908
Безразборна стрелба в центъра на София
Снимка: Pixabay

Пиян мъж стреля напосоки в столичния квартал "Лозенец", съобщава bTV. По първоначална информация петима мъже седнали да пият от сутринта в заведение в столичния кв. „Лозенец”.

Малко след 13 часа един от тях извадил пистолет и започнал да стреля безразборно. Пет куршума се забили в стената на близкия блок, а един счупил стъклото на апартамента на младо семейство, минавайки на метри от тях. За щастие инцидентът се размина без жертви.

Военен почина при планирани стрелби на полигон „Сливница“

Редник Николай Тошев от военно формирование 26 400 - Благоевград е бил смъртоносно прострелян днес, след планови стрелби на полигон "Сл...

Извършителят е бил задържан на място от полицията.

Информацията се потвърждава и от разказа на очевидец, цитиран от "Дарик". От квартално заведение са се чули три изстрела, при два от които били уцелени прозорците на апартамент на младо семейство с дете, разказва Делчо Рашков.

"Между 13.00 часа и 13.30 часа в района на "Цветна градина", "Търноок" и "Вежен" - получават се едни "Малки пет кьошета" в "Лозенец", се чуха три изстрела, последвани от пълно затишие. След това пристигна полицията", казва още той.

По негови думи офисът на фирмата, в която работи, е разположен на въпросното място, като тя е два етажа над кафене. Според него изстрелите са произведени от въпросното кафене.

Автобус и кола катастрофираха в София

Автобус на градския транспорт и лек автомобил са катастрофирали на бул. "Ломско шосе" в посока Костинброд, съобщи читател на "Фокус". ...

"Основният проблем е, че изстрелите не са във въздуха, а по прозорците на апартамент на първия етаж, който се намира на "Цветна градина" 38, като апартаментът е на семейство с малко дете", коментира очевидецът.

"В момента виждам две дупки в стъклата им, не знам дали са били насочени нарочно или случайно, всичко останало е просто интерпретация", коментира Рашков.

Той и колегите му не познават семейството, което описа като нормално и по думите му няма изгледи да е насочено срещу тях. Във въпросното заведение пък от сутринта се "вихрел буен купон".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com