Борисов: Никой от Каталуния не ме е търсил за разследване (ВИДЕО)

25687
Борисов: Никой от Каталуния не ме е търсил за разследване (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

За стотен път ще кажа, че нито имам къща, нито имоти, нито съм ходил там – ходил съм в Барселона преди 15 години. Подбрани са хора, някои от които не съм ги виждал 10-15-20 години. Това заяви премиерът Бойко Борисов по избухналия наново скандал "Къщата в Барселона".

Никоя прокуратура, полиция, власт не ме е търсила, за да ме попита това вярно ли е. Отнасям се с разбиране към всички тези разследвания на моя съсед по месторабота, добави Борисов, намеквайки, че става въпрос за сигнал до каталунските власти от президента Румен Радев.

Край на делото за клевета срещу Елена Йончева заради "къщата в Барселона"

Софийският градски съд (СГС) прекрати гражданското дело за клевета, заведено от собственика на тенис клуб "Банкя" Иван Саздов срещу Еле...

"Децата на разузнавачите от ГРУ" са тези, които го говорят – които са в Европарламента, подчерта премиерът.

"Ако имах каквото и да е и най-малко участие, разбира се", заяви премиерът на въпрос ще даде ли оставка. "Отговорих – няма, няма, няма, какво да кажа повече", допълни той и уточни, че "ги разбира тези ченгеджийските номера".

Борисов обясни и, че на "Ел Периодико" не е даден отговор от Министерския съвет на техни въпроси по случая, защото нямало какво да се коментира, след като каталунската полиция не намерила връзка към с него с "Къщата в Барселона". Този вестник е пропуснал, че съм награден с най-високите полицейски награди - "само това бих искал да ми добавят в бекграунда", уточни той.

"Това да познаваш някой не те прави замесен в каквото и да е. Не е хубаво един мъж да коментира кой кого познава, защото хората си имат семейства", коментира Бойко Борисов дали познава манекенката Борислава Йовчева, която живее във въпросната къща и за която има слухове, че е родила дете от премиера. И добави, че се хванал на бас за няколко рубли, че всичко идва "от Изток".

Аферата "манекенката в Барселона" не спира да преследва Бойко Борисов

Във Facebook се появи второ видео на инициативата "Да спрем разграбването на България", с което се продължава историята на манекенката ...

"Искаха да ме разклатят през нощта за преговорите", подчерта министър-председателят, според който имало замисъл да се случи пик на недоволство срещу него на 19 февруари, но тогава се събрали много малко хора на шествието, на което патрон стана президентът Румен Радев. Припомняме, че на възпоменанието на паметта на Васил Левски пред паметника му в София, имаше освирквания към кметицата на София Йорданка Фандъкова и викове "Мафия", а Радев беше приветстван, но той изрично помоли да няма освирквания към никой, докато говори. Каква беше речта му - припомнете си в този материал!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Прекратиха делото за домашно насилие срещу пернишкия прокурор Бисер Михайлов

Разбиха престъпна група за фалшиви документи (СНИМКИ)

Екстрадират утре Рангел Бизюрев

Окончателно: Освободиха Червения пират

Задържаха заплашил с убийство жена си

Алкохол менте и нелегални цигари иззеха в София (СНИМКИ)

Двама загинали и 88 пожара за денонощие

Спорът им завърши с брадви: Арестуваха двама мъже в Шумен

Разградско училище осъмна със счупени прозорци

Здравословен проблем е вероятната причина за трагедията в Казанлък

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...