ДАНС влезе в "дома" на Делян Пеевски - хотел "Берлин"

19911
ДАНС влезе в "дома" на Делян Пеевски - хотел "Берлин"
Снимка: БГНЕС

Тайна акция на ДАНС е била проведена в столичния хотел "Берлин". Точно там се намира "домът" на скандалния депутат от ДПС Делян Пеевски.

Според информация на Frognews акцията е станала факт в неделя, 28 февруари. Тя е минала доста тихо от гледна точка медийно внимание. Три часа служители на ДАНС изнасяли папки и документи от хотела.

Задържаха директор от НАП във Велико Търново заради данъчни измами

Пламен Томов, директор Дирекция „Събиране” в Националната агенция по приходите във Велико Търново бе задържан за данъчни из...

Какви са били тези документи и дали са доказателство за престъпление още не е ясно. Забранено е да се дава каквато и да е информация за акцията. Участниците са предупредени, че ще има уволнения за тези, които се разприказват. Целта е самият Пеевски да бъде лишен от информация.

По време на акцията Делян Пеевски е бил в чужбина. Когато му се обадили по телефона, за да му съобщят новината, той бил бесен. Пеевски се заканил, че няма да остави нещата по този начин.

Припомняме, че от началото на годината на главата на Пеевски се струпаха сериозни проблеми. Първо той получи забрана да влиза в Турция. След това бяха спрени няколко големи обществено поръчки, в които се счита, че има свързани с него фирми, включително тази за АМ "Хемус".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика