X
 
 

Иванчева: На втора инстанция ще бъдем почти сигурно осъдени (ВИДЕО)

9557 2
Иванчева: На втора инстанция ще бъдем почти сигурно осъдени (ВИДЕО)
Снимка: Ива Иванова/ Аctualno.com
На втора инстанция ще бъдем, за съжаление, почти сигурно осъдени. Имаме обаче достатъчно енергия да се борим понеже е ясно, че в България корупцията е доста дълбока. Това заяви пред репортери в Софийския районен съд бившият кмет на "Младост" Десислава Иванчева. Тя посочи, че се надява да има равен старт в предизборната кампания за европейския вот, какъвто имат и останалите кандидати. Иванчева поясни, че се намира под стрес, тъй като не само обикаля по лекари, но и по дела.

Иванчева коментира още, че всички заповеди, които сегашният кмет на района Румен Русев е издал, според нея трябва да отпаднат. По думите ѝ Петър Кърджилов е законно посоченият нейн заместник, като за това се е произнесъл и съдът.

Десислава Иванчева каза също така, че ще се обмисля как ще се води кампанията ѝ за европейския вот, тъй като се създават прецеденти, които трябва да бъдат тепърва уточнявани.

Регистрираха Иванчева за евродепутат, Биляна Петрова - кандидат за кмет на София

Списък с имената на хилядите подкрепящи кандидатурата на Десислава Иванчева за независим кандидат за Европейския парламент беше внесен ...

Припомняме, че на първа инстанция специализираният съд призна Иванчева за виновна за това, че е поискала подкуп от 187 000 евро, а не 500 000, както твърдеше прокуратурата. Освен това съдиите постановиха 20 години лишаване от свобода и 10 000 лева глоба за бившия кмет на столичния район.

Заместник-кметът Биляна Петрова и соченият за посредник Петко Дюлгеров пък получиха съответно 15 и 12 г. затвор. Най-висока е глобата на Петрова - 15 000 лева, а на Дюлгеров бе наложена санкция от 12 000 лева.

По време на внасянето на кандидатурата на Иванчева в Централната избирателна комисия (ЦИК) във вторник (23 април) Петър Кърджилов потвърди пред Actualno.com, че Биляна Петрова ще бъде издигната за кмет на София.

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Октомври 1 Октомври преди 9 месеца Профил на трол?
    Глупости. Ще бъдете оправдани. Добрудушният съд няма да ви остави и косъмче да падне от вас. После ще съдите България и ще делите с когото трябва и всички ще бъдете весели и щастливи. Обаче сега като латиноамериканска сапунка вкраваш някаква драма нали
  • ИМПЕРИАЛИСТ 1.1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 месеца Профил на трол?
    Дори и да не я осъдят, докторите ще я осакатят, сложили са и диагноза ТУМОР В ХИПОФИЗАТА!!!
    : 0 !