Крадливи и Трудови Бригади

29146
Крадливи и Трудови Бригади

Изминаха две денонощия, след като беше обявен официално одитният доклад за Корпоративна търговска банка. Всички експерти в държавата – финансисти и икономисти, дадоха своето мнение и като обща позиция на преден план излиза критиката към БНБ, към гуверньора Иван Искров и пълният песимизъм, че България ще си вземе поука.

Къде обаче са политиците? Визирам „големите” политици – Бойко Борисов, по чието време КТБ стана от банка за 2 105 861 000 лева в банка за 5 637 169 000 лева. И лично Цветан Цветанов отиваше да дава награди на Цветан Василев и да го убеждава какъв велик банкер е.

Омбудсманът не вярва на нищо, което се случва в КТБ

БНБ следва да отнеме лиценза на КТБ, ако одитният доклад за банката на Цветан Василев е верен. Това заяви пред БНР омбудсманът и бивш к...

Къде е и Сергей Станишев – избяга в Брюксел и вече вятър го вее на бял кон, вместо да го вее вятърът, но без да има кон в картинката. За една година Серго, използвайки БСП, угаждаше на две страни и накрая логично се стигна до срив в отношенията Василев – Пеевски. Заради пари, то е ясно.

Къде са Лютви Местан и Ахмед Доган – в куп телевизионни и медийни предавания КТБ се посочваше като банката на ДПС, а най-активен в разясненията беше бившата дясна ръка на Доган – Осман Октай. И тук ситуацията е: „Сарай му е майката”.

Всички „важни” в държавата мълчат. Мълчат и метат ли метат, защото ако излезе цялата помия от КТБ наяве, наистина ще я закрием тази държава, не само на думи.

От КТБ не са откраднати 4,22 млрд. лв., твърди експерт

От "Корпоративна търговска банка" (КТБ) не са откраднати 4,22 млрд. лв. Това обясни проф. Христина Вучева в ефира на БНТ. Разликата меж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика