X
 
 

МВР все още търси кои са убитите в край Негован, работи се по 4 версии (СНИМКИ)

15630 2
МВР призовава гражданите за съдействие при разпознаването на самоличността на убитите при село Негован. Полицията разпространи и снимки на дрехите, които са били открити край водоема, където бяха намерени човешките останки. Свидетелствата на всички, ще бъдат запазени в анонимност. МВР очаква сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на силите за сигурност.

До момента се знае, че предполагаемата възраст на жертвите е жена на 45-55 години и мъж - на възраст между 65 - 75 години. Властите ги издирват и сред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци.

МВР търси съдействието на граждани по случая в Негован

МВР търси съдействието на гражданите, най-вече на жителите на столицата и областта във връзка с разследването на двойното убийство в Не...

Междувременно до момента е ясно, че жертвите най-вероятно са баща и дъщеря. Убити са преди 2 месеца. По останките има следи от огнестрелни рани. Властите работят се по 4 версии. 

Основната теза е, че убийството е извършено от близък на жертвите, а мотивът е личен.

Самият факт, че труповете са били в бидони говори за опит за прикриване на следите. От полицията допълват, че бидоните са били разрязани, тоест подготвени за прикритие. Освен това, намерените части от нож също доказват планирането на убийството.

Установено е, че е стреляно отблизо, а от изходите на раните става ясно, че жертвите са били в стая и в сходни пози.

Намериха още човешки останки край Негован

Намериха още човешки останки край Негован, съобщи Нова телевизия, като се позова на свои източници. Според информацията са открити нов...

 

 

 

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Георги Илиев Митев 2 Георги Илиев Митев преди 2 месеца Профил на трол?
    СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
  • Георги Илиев Митев 1 Георги Илиев Митев преди 2 месеца Профил на трол?
    ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
Последно в Актуално