X
 
 

Откриха важна улика, свързана с убийството в Галиче

4658 3
Откриха важна улика, свързана с убийството в Галиче
Криминалисти намериха портмонето на зверски убитата Андреа в кладенеца в двора на бабата и дядото на задържания Аксел, съобщава NOVA.

След убийството извършителят го е откраднал. С парите момчето си купил дънки и тонколона. В портфейла е открита личната карта на момичето.

Д-р Георги Димов: Къде са защитниците на Закона за социалните услуги, когато се убиват български деца?

Преди броени дни България бе разтърсена от поредното жестоко убийство на младо момиче. Макар че извършителят бе задържан бързо от орган...

Обвинения за причиняване на смърт по особено мъчителен начин и с особена жестокост ще получи арестуваното 17-годишно момче.

„Това са подбуди, които по-скоро са присъщи на животни, а не на хората”, каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Наказанието обаче може да е максимум 12 години заради възрастта на задържания. А иначе момчето направило пълни самопризнания. Влязъл през прозорец на приземен етаж в дома на 18-годишната Андреа. Пребил я с метален кол, душил я, гаврил се и после я убил.

„За последната година и половина това е трети случай на изключително брутално зверство от лица с един и същи профил - на социопат. Това е човек, който е необразован и който е под 18 години”, каза главният прокурор Иван Гешев.

Маринов за убийството в Галиче: Извършено е по особено жесток начин

12 години затвор грозят задържания за убийството на 18-годишната Андреа от Галиче. Това обясни окръжният прокурор на Враца Десислав Нач...

Задържаният има две по-ранни присъди – за хулиганство и за лека телесна повреда. Близките на Андреа се притесняват, че тежкото престъпление може да се размине с леко наказание.

„Да влезе в затвора за 10 години, след 5 години ще ми го пуснат. И пак ще си върши същите неща”, каза лелята на убитото момиче.

Междувременно МВР, прокуратурата и местната власт започват съвместна работа с цел лицата, които тормозят жителите на малки населени места и имат множество висящи дела, да бъдат под надзор.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Рот Фронт, Камаради 3 Рот Фронт, Камаради преди 1 седмица Профил на трол?
    Електрическият стол е СКЪПО съоръжение с големи експлоатационни и поддържащи разходи! А според наложилата се практика на партийно-назначените държавни и общински бюрократи-чиновници конкурсната му цена ще бъде многократно увеличена с цел прибирането под масата на много по-големи комисионни и рушвети! Освен това функционирането не електрическия стол е в пряка зависимост от "клиентите" му - електро- виж още ›› производителите Доган, Ковачки, ... , електро-разпределителите ЧЕЗ, ЕВН, ..... Колко му е да бъде спрян тока на местото (дори района) за изпълнение на влязлата в сила смъртна присъда чрез електрически стол?! За химическо умъртвяване пък са нужни чужбински химикали от арсеналите на чужди спец-служби, които може и да не ни ги продадат, когато става дума за "клиенти за умъртвяване" - техни хора! Пък и как мислите, че един потенциален "клиент" ще подпише искане, договор и платежно за спец-химическо средство (например Hoвичoк) за собственото си умъртяване (дори и по погрешка, ако все още не е станал "клиент")?! Така че най-добре ще е да се използват прастарите и изпитани методи в затворническия "занаят" - БЕСИЛКИТЕ - без необходимости от последващо хигиенизиране, респективно екологична катастрофа (при потичането на лайната от търбусите на повечето "клиенти"), плюс че ги има съществуващи в повечето "места за изтърпяване на наказанието" - може би трябва само старите въженца с товароносимост от до 120 кг да бъдат заменени от нови стомнени въжета (или струни от пиано) с товароносимост минимум 300 кг! Щото повечето от потенциалните "клиенти" са човекоподобни екземпляри от над 150 кг (това БОКо, Пеевски, ДС-Ванче караПраси с тераси, Пиги сВинетката, спортния Крадев, мамата Цура БКП-баджак, Цаци, Гешефта, ....)! После да няма "СкъсА се въжето и затова му опростяваме присъдата"! Пък за да се вместиме е Евро-нормите без смъртно наказание, да се въведе икономически изгодната за обществото присъда "ДОЖИВОТНА ТРУДОВА КАТОРГА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМНЯНА И БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ С КОНФИСКАЦИЯ НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО, АКТИВИ И ФИНАНСИ НА РОДНИНИТЕ ДО 9-ТО КОЛЯНО ПО ПРЯКА, СЪРЕБРЕНА, КУМОВСКА И СВАТОВСКА И ПО ПАРТИЙНО-МАФИАТСКА ОБВЪРЗАНОСТ" с ежеседмични ТВ-отчети за това #КОЙ и #КАК си е изпълнил трудовата норма и с това с #КОЛКО е обезщетил обществото за нанесените му от "клиента" щети! За целта могат да бъдат наети барабар с обслужващия персонал и готови специализирани комплекси за подобен тип наказания например в дълбините на Сибир, Колима, пустинята Невада, ....
  • Анонимен 2 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    С тази Ентилигентна мутра и ел.стол няма да реши проблема. Вече се чудя каква поредна простотия ще направят тези неандерталци. Демокрацията, света ли се побърка, или всичко е сценарий!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
    Електрически стол.. .Ще оправи нещата