X
 
 

Полиция влезе в ромския квартал в Казанлък

1733 3
Полиция влезе в ромския квартал в Казанлък
Снимка: iStock/Guliver
Полиция влезе в ромския квартал в Казанлък в сряда. Причината е връчване на актове на живеещите в блок „Кармен“ за изхвърлянето на боклуци зад блока и замърсяване на околната среда. Неприятните гледки с отпадъци сме Ви показвали неведнъж в ефира на Нова телевизия.

Само година след като бяха почистени отпадъците, около "Кармен" отново има планини от боклуци, които обитателите на сградата изхвърлят. Гледката е неприятна и стотици граждани, преминаващи по околовръстния път и железопътната линия край Казанлък се възмущават от състоянието на площта около блока. 

Ученици от училището в с. Боянци честваха Банго Васил в австрийското посолство (СНИМКИ)

Роми и преподаватели от ОУ "Проф. д-р Асен Златаров" в асеновградското село Боянци отбелязатха ,,Василица" с посещение на Австрийското ...

“Налагаме глоби за замърсяването, за изхвърлянето на отпадъци извън определените за целта съдове и места съгласно общинските разпоредби и закона за управление на отпадъците, като налагаме и глоба с фиш 50 лева”, казват служители на общинска полиция.

Натрупаните отново боклуци стоят около сградата въпреки обещанията на живеещите, че ще ги почистят. Общината ще продължи с налагането на глоби, докато обещаното стане реалност.

Actualno.com

Етикети:

 • Октомври 1 Октомври преди 3 седмици Профил на трол?
  Абе , я елате в София и се качете във влака за Петрич или Перник или Дупница . Ще минете през живописният квартал /Факултето/ Ще се насладите на красиви гледки. Къщи незаконни Боклуци на тонове и от време на време някакви престъпници мятат и камъни. КОЛКО ХУБАВИ И УСПЕШНИ СА ТЕЗИ 30 ГОДИНИ В БЪЛГАРИЯ. Според борисов. ИДЕАЛНИ СА.
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Ти па да не си от София бе, мършо такава? Айе дигай гълъбите за Родопите!
  : 0 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
  Зошто треба да се трепеме за боклуците кòга ти си ни боклук и половина?
  : 0 !
Последно в Актуално