X
 
 

Силна отрова, зазидана в стената до малкия Стефан от Кардам, е причинила смъртта му

4882 0
Силна отрова, зазидана в стената до малкия Стефан от Кардам, е причинила смъртта му
Снимка: БГНЕС
Вече е ясна причината за смъртта на 9-годишния Стефан от Кардам, който почина в рамките на няколко часа в неделята на местните избори. За целия случай можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.

До момента беше известно, че детето , заедно с две от сестрите му имат признаци на хранително отравяне. След случая на 27 октомври другите 5 едца на семейството, което живее в нищета, бяха настанени в болница. Две от момиченцата бяха в тежко състояние.

Склоняване към самоубийство е работната версия на прокуратурата за починалото дете от Кардам

Склоняване към самоубийство е работната версия на районната прокуратура в Генерал Тошево за починалия 9-годишен Стефан от село Кардам.&...

Каква е причината за смъртта на малкия Стефан: Според една от водещите експертизи, става въпрос за много силни отрови, които са били в изключителна близост до леглото на загиналото дете. Смъртта му е настъпила и в резултат на това силно отравяне и то дори от самото вдишване от непосредствената близост на "отровните примамки", които са били поставени в отвори на стената и зазидани с кал в стената, обясни главният прокурор Сотир Цацаров.

Той уточни, че отровата била открита при оглед на помещението, където живее  семейството и че става въпрос за химически препарати с изключително силно дейсвие, които се използват с промишлени цели за борба с вредителите. "Но в конкретния случай тези препарати са били използвани за евентуалното унищожаване на гризачи в помещението." Това е основната версия, по която се работи за смъртта на 9-годишния Стефан.

Причината за смъртта е станала ясна след направени три експертизи: съдебно-химическа, токсикологична и съдебно-медицинска експертиза. Първоначално нямаше ясна версия, по която работи да прокуратурата, защото се чакаха именно резултатите от тези експертизи.

Очаква се прокуратурата да обясни подробно резултатите от изследванията и в най-скоро време да прецени какви обвинения и на кого да повдигне по случая.

Два пъти викали бърза помощ за децата от Кардам

Продължава разследването на причините за смъртта на 9-годишния Стефан от Кардам, който беше приет по спешност заедно с двете му сестрич...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...