След стрелбата и ранените: Замесиха известен футболист от ЦСКА и поп фолк певица

11865
След стрелбата и ранените: Замесиха известен футболист от ЦСКА и поп фолк певица
Снимка: Facebook

Двама души са били простреляни на бензиностанция на Околовръстното в София, в района на Бояна. Заради случилото се, МВР издирва бащата и братът на футболиста на ЦСКА Георги Йомов - има данни, че бащата може да е стрелял. Сигналът за инцидента е получен в полицията и в спешна помощ в 22:25 ч.

По първоначални данни е станало спречкване между две групи, след което последвала стрелбата. И двамата ранени са откарани във ВМА. Единият е на 36 години, той е прострелян в двата крака. Приет е в шоково животозастрашаващо състояние с тежка кръвозагуба. Вторият е на 26 години, ранен е в бедрото. И двамата простреляни са хоспитализирани във ВМА. Линейките на Спешна помощ са пристигнали на мястото за 6 минути.

През цялата нощ на място имаше засилено полицейско присъствие, органите на реда извършват огледи. Няколко души са отведени на разпит в полицейско управление. Полицията изземва записите от камерите в района и разпитва свидетели. БНТ и Нова тв твърдят, че сред отведените за разпит е имало футболист от елитен столичен клуб, а на мястото на инцидента е била и фолк певица.

Двама души са простреляни на Околовръстното в София

Двама души са простреляни на Околовръстното шосе в София. Инцидентът е станал между известна верига за хранене и бензиностанция, а сигн...

Работи се по-различни версии за инцидента. Според БНР хората, които са простреляли двамата мъже, вероятно са успели да избягат от мястото с лек автомобил. Към момента няма информация за арестувани хора по образуваното вече досъдебно производство.

По информация на източници на Bulgaria ON AIR на място е задържана певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите с псевдонима Ариа, а футболистът на ЦСКА София Георги Йомов, е бил привикан на разпит. Причината е, че автомобилът му вероятно е бил управляван от неговия брат. Появи се и информация, че бащата на двамата се е появил на място и е стрелял, като сега МВР го издирва, заедно с брата на Йомов, но тази информация още не е потвърдена официално.

На сайта на ЦСКА се появи съобщение, свързано със случая. В него се казва дословно:"Във връзка с появилите се в определени медии твърдения, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е задържан от полицията, след като тази вечер е бил замесен в престрелка на "Околовръстното шосе" в София, бихме искали да Ви информираме, че пред ръководството на клуба националът сподели следното: "Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си."

"Какво точно се е случило ще установят органите на реда, като ние имаме пълното доверие в нашия състезател, че не е бил замесен в престъпление"", добавят от футболния клуб.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Бременна в деветия месец почина в болницата в Кърджали

Разбиха мрежа за нелегална продажба на хормонални медикаменти

Бомбени заплахи в Софийския университет и Съдебната палата

Измъчвани и пребивани: 21 българки са били карани да проституират в Италия

Дават 50 000 лева за откриването на Ивана от Дупница

Апелативният съд в Пловдив гледа делото по случая „Цалапица”

Откриха трупа на мъж след потушаването на пожар в Благоевград

Излъгаха, че им е син: Мъж и жена се опитаха да извадят българска лична карта на чужденец

Делото "Дебора" отново не тръгна

Жена загина при катастрофа с ТИР край Враца

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com