В стил "Мунчо" Динко се оправда за заплаха към популярна блогърка: Може да съм натиснал телефона без да искам

12249
В стил "Мунчо" Динко се оправда за заплаха към популярна блогърка: Може да съм натиснал телефона без да искам

Жената по принцип трябва да се уважава, извинява се, ако съм я обидил, но тя се появява заради мен. Трябва ли да излизам с нея, с това попово прасе. Това заяви Господин Вълев, по-известен като Динко, коментирайки скандала с популярната във Facebook журналистка и пиар експерт Татяна Кристи. Вчера (25 юли) Кристи пусна запис със заплахи към нея, които "ловецът на мигранти" отправи към популярната във Facebook блогърка.

Според Динко с публичното оповестяване на случая, Кристи търсела вниманието му. "Бяха говорили, че аз имам брат, но нямам, имам сестра – споменавам ли някъде името ѝ, може да се манипулира (бел. ред. - записът), прави го това с цел", обясни "ловецът на мигранти". Извинявам се, ако съм обидил някого, но не си спомням да съм го направил. Може да съм натиснал телефона без да искам, може да съм говорил с някого, гласеше обърканото обяснение на Динко пред Нова телевизия. Тя си прави реклама с цел да бъде забелязана, заключи той.

Динко пак блести: Ударих им два шамара и от там се почна сериалът

Ако някой ти влезе в къщата и го видиш да ти взема телевизора, ти какво ще го направиш? С тези думи Господин Вълев, по-известен като Ди...

Продавам интелектуален продукт, не в България. Мен ме забелязват, нямам нужда да бъда забелязана. Аз не разпространявам ксенофобски послания и не бия никого. Г-н Вълев лъже и добре го знае – във Facebook личи кой какво изпраща и може да се докаже с експертиза, отвърна Татяна Кристи. Според нея медиите имат изключително голяма вина, че създават "от този маргинален тип национален герой". Медиите трябва да си оправят приоритетите и кого отразяват, подчерта Кристи пред Нова телевизия, която поиска да се вземе поука от случилото се. Това, че такива хора заплашват и бият, означава, че те се чувстват безнаказани, добави тя.

Не очаквам да има обвинение срещу Динко. Пуснах записа със заплахите, който получих на 12 юни тази година, заради всичко случващо се напоследък – побой и заплахи срещу публични личности, които се противопоставят на общественото статукво, каза още Кристи.

Не знам какво бих могла да си обменя (бел. ред. – като думи) с Динко. Той е публична личност и беше казал, че иска да стане премиер. Публичните личности обаче имат отговорности и правят новини, но в последните месеци прави само негативни новини и не знам защо си мисли, че няма да бъде отразяван. Ако това му е проблем, то е негов проблем, обясни Кристи.

Правя сатирични видеа, които отразяват политическите и социални новини в България. Такъв тип сатира липсва в конвенционалните медии, защото те не са напълно свободни, подчерта блогърката, намеквайки какво липсва масово на нашите медии в отразяването на действителността около нас.

Приятелката на Динко от Ямбол се оплака, че той я е пребил, Вълев отрича

Динко Вълев от Ямбол, станал прочут с лова си на мигранти по границата, е пребил с юмруци и ритници приятелката си Десислава. Причината...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

ВАС върна лиценза на "Делта гард"

Обвиниха Динко от Ямбол за участие в организирана престъпна група

Била се самонаранила: Намушканата жена в дома й промени показанията си

Кокаин за 1,5 млн. хванаха в камион на "Калотина" (ВИДЕО)

Внесоха в съда обвинителния акт срещу шофьора, причинил смъртта на Ани и Явор на пешеходна пътека

Пияна жена, весела къща: Почерпена гражданка чупи витрини в село Топчии

Пиян дядо се обърна с трактора си в Разградско

BIRD: Мним данъчен, свързан с Калин Стоянов, рекетирал бизнеси

Намериха тяло на мъж в река Поройна в Шумен

"Заплашиха ме, че ще ме залеят с киселина": Говори градският прокурор на София

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com