Дейл Карнеги и бестселърът „Общуването като път към успеха”

20032
Дейл Карнеги и бестселърът „Общуването като път към успеха”

Излезе още един бестселър, подписан от всепризнатия експерт в сферата на човешките отношения Дейл Карнеги и негови съмишленици и партньори.

"Общуването като път към успеха" дискутира ключови проблеми на комуникацията в деловия свят, а и извън него. Авторите ни внушават, че има само четири начина, по които контактуваме със света - те са свързани със съзнанието ни за това какво правим, как изглеждаме, какво казваме и как го казваме. Въз основа на тях околните ни оценяват, класифицират и решават дали желаят да си сътрудничат с нас и до каква степен могат да ни се доверят.

"Докато простосмъртните спят" от Кърт Вонегът

От днес на книжния пазар е сборникът разкази "Докато простосмъртните спят" от неподражаемия американски писател, пацифист и мъдрец Кърт...

Дейл Карнеги&Associates са издатели на световни бестселъри, вдъхновили и продължаващи да насърчават милиони последователи по цял свят. Сред тях са: "Как да печелим приятели и да влияем на другите", "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота", "Как да се наслаждаваме на живота и на работата си" и други.

Дейл Карнеги (1888-1955) е светило в областта на ефективната комуникация, изграждането на екипи, персоналното усъвършенстване и развитие. Едни от най-популярните му тези са основани на схващането, че за да променим поведението на хората около нас, следва да наблюдаваме и актуализираме своите реакции.

(превод: Деян Кючуков, 152 стр., цена 12 лв.)

"Момичето и пустинята. Азбука на развода от Аз до Той"

На 14 май ще излезе на родния пазар книгата на Юлия Рубльова, посветена на една (обичайно) болезнена тема - развода и неговите последст...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com