"Лечебният код" на д-р Лойд и д-р Джонсън

195798
"Лечебният код" на д-р Лойд и д-р Джонсън
Как да решим здравословните и личните си проблеми?

- Научните изследвания потвърждават, че 95 % от всички болести се дължат на стрес.

- Стресът доказано е в основата и на много други проблеми: пристрастяване, депресия, ниско самочувствие, провали във взаимоотношенията, в работата, в живота като цяло.

- Защо е толкова трудно да се справим с основният виновник за здравословните ни и лични проблеми?

Отговорът е, че много често стресът е неосъзнат, заровен дълбоко в подсъзнанието ни, но въпреки това управляващ импулсите ни. Да стигнем до него и да деактивираме разрушителното му действие върху имунната ни система се оказва почти невъзможно: как да се борим с проблем, който дори не знаем, че съществува?

Стресът блокира естествените защитни средства на организма и го прави податлив на всякакви болестотворни вируси и бактерии.

Има ли някакво средство, което може да въздейства директно върху причината за всичките ни неразположения, болести и неуспехи? Според авторите на „Лечебният код“ - д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, проблемът със стреса може да бъде разрешен.

Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво - върху самия източник на болестта.

„Лечебният код“ - откритието, което промени всичко!

През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм , който премахва стреса - основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система.

Енергийното лечение е резултатно и без вредни странични ефекти и затова водещите умове в тази област смятат, че медицината на бъдещето ще се основава върху контролиране на енергиите на тялото.

„Лечебният код” излага системата на д-р Лойд и разкрива начина, по който работи. Тя не е обикновена книга , а ключ към дадения ви от Бога лечителски потенциал.

Ако използвате инструментите, описани тук, ще можете да изпитате благотворното въздействие на истинската прошка, ще отхвърлите погрешните си схващания и ще решите проблемите на сърцето си, водещи до стрес, провали и физически заболявания.

Ще се удивите от бързата и резултатна техника, с която за десет секунди ще елиминирате стреса и негативните емоции и ще увеличите енергията си за деня.

Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести - рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. Години наред той се бори да открие лечение за тежката депресия на съпругата си Трейси. В желанието си да й помогне, Лойд завършва психология и холистична медицина.

"Пред прага на храма" - разкази от Стефан Бонев

И в тази книга, включваща 23 разказа, авторът Стефан Бонев остава верен на себе си и сътворява неща, които се четат на един дъх. Повече...

Изпробва всякакви форми на терапия и нетрадиционна медицина, но без резултат. Един ден, когато бил особено разтревожен за влошеното състояние на жена си и се молил пламенно за нейното излекуване, той получил информацията за Лечебния код под формата на откровение.

Д-р Лойд няма никакви претенции, че това е негово откритие, смята се само за посредник. Резултатите са поразителни: след 12 години на тежка депресия, съпругата му е излекувана в рамките на 24 часа. Следват стотици случаи на изцеляване от всякакви болести: рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Този лечебен код помага също и при зависимости, емоционални и дори финансови проблеми. Оказва се, че това е един универсален лечебен код, който няма вредни странични ефекти, а резултатите са поразителни.

Д-р Бен Джонсън, съавтор на книгата, е доктор по традиционна и холистична медицина. Той има клиника за раково-болни в Атланта и работи с най-последните постижения в тази област, съчетавайки постиженията на традиционната и на алтернативната медицина, за постигане на максимални резултати.

Д-р Джонсън обаче е съвсем наясно, че помощта, която може да окаже на пациентите си, е само частична, защото лекува симптомите, но не може да премахне причините за болестта им.

"Кой съм аз и колко сме?", се пита Рихард Прехт

Още от нестандартното заглавие можем да предположим, че книгата се числи към забавните, но информативни четива. Тя представлява едно пъ...

Той още по-ясно разбира ограниченията на съвременната медицина, когато самият той се разболява от нелечимото и фатално раково заболяване - АЛС (амиотрофична латерална склероза), която дава най-много 5 години живот. Макар и скептичен, д-р Бен Джонсън опитва лечебния код на д-р Лойд и резултатите са смайващи: след три месеца няма и следа от болестта.

Бен Джонсън изоставя своята практика и се залавя да лекува с лечебния код на д-р Лойд и да изнася лекции по света, популяризирайки наученото.

Книгата „Лечебният код” представлява амалгама от наука и духовност. Докато д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината.

Правата за „Лечебният код“ са продадени в 26 държави. Книгата е бестселър № 1 на най-голямата електронна книжарница „Амазон“ в 11 категории: „Здраве“, „Алтернативна медицина“, „Самопомощ“, „Лечение“, „Психология“ и др.

Радва се на нестихващ читателски и медиен интерес. Авторите са желани събеседници в големи телевизии като:ABC, CBS, NBC, FOX. Те дават интервюта и за най-авторитетните издания - People, Time, USA Today и др.

„Тайният живот на великите американски писатели”

Това са разкази за любими американски писатели и книги – от О. Хенри и Скот Фицджералд до Карсън Маккълърс и Селинджър. От бащата...

обем: 288 стр.

цена: 11,95 лв.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com