Митко Щерев представи романа си „Гостенка от космоса”

6012
Митко Щерев представи романа си „Гостенка от космоса”

Филмовият композитор на столетието Митко Щерев представи романа си „Гостенка от космоса” в читалището на родния си град Ямбол.

Промоцията беше съчетана с концерт, в който участваха камерен ансамбъл „Дианоополис” с диригент Илиана Илиева. Маестрото представи десет филмови мелодии и две песни.

Фото пътеводител събира най-атрактивните водопади в България

Първата книга за водопадите в България, е вече факт от края на месец февруари. Това е единственото печатно туристическо издание у нас, ...

Почти преди всяко изпълнение той или разказваше история във връзка с филма, или забавляваше публиката като проявяваше чувството си за хумор. Още след първото си изпълнение композиторът каза: „Току-що ви изсвирих централната тема от филма „Мъж за милиони“ и после добави: „Заглавието се отнася за мен”.

Той направи комлимент на ямболската публика като каза, че е нещо повече от милионер, защото препълненият салон показвал, че хората харесват музиката му – нещо, което никой милионер не можел да си купи. После изпя „Адаптация”.

Кулминацията на концерта бе изпълнението на дуета от филма „Скъпа моя, скъпи мой”. Този път мъжката партия бе поверена на оперния певец Георги Динев. Партнираше му чаровната и талантлива 15-годишна поппевица Ивета Костова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com