Първият онлайн сериал „Пред разкритие“ започва на 4-ти април

10173
Първият онлайн сериал „Пред разкритие“ започва на 4-ти април

Първият онлайн сериал в България „Пред разкритие“ ще стартира на 4-ти април обявиха официално от екипа на иновативния за страната ни проект. Той ще се излъчва всеки четвъртък в мрежата за видео споделяне Vbox7, където за целта ще бъде изграден специален канал.

Паралелно с датата на пилотния епизод, организаторите представиха и официалния плакат на сериала,с което разкриват целия актьорски състав. Както по-рано беше анонсирано в ролята на свекървата ще видим звездата на българското кино и театър Пламена Гетова. Екранният Филип Филипов ще бъде изигран от Станислав Тодоров, а като съпругата му Камелия ще се изяви Маргарита Хлебарова. Гост-звезда в част от епизодите ще бъде Митко Павлов.

Пламена Гетова влиза в първия ни онлайн сериал

Появиха се първите кадри от снимачната площадка на първия в България изцяло онлайн сериал, който носи името „Пред разкритие&ldquo...

Очаква се дни преди излъчване на пилотния епизод да бъде разпространен и трейлър, от който ще научим повече за сюжетната линия.

Сериалът „Пред разкритие“попада в жанра „шортком“ , който е новост за България. Всеки един от епизодите ще бъде с продължителност между 3-6 минути, което ги прави удобни за гледане през различни мобилни устройства. Друг любопитен факт е, че зрителите ще имат възможност да избират финала на всяка серия. Екипът на „Пред разкирите“ обеща много изненади за най-верните зрители на сериала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com