"Утринна звезда" събира талантливи деца в Албена

15836
"Утринна звезда" събира талантливи деца в Албена

Шестото издание на Международния фестивал на изкуствата "Утринна звезда" отново ще събере стотици талантливи деца от България и чужбина от 9 до 17 юни в курортен комплекс "Албена".

Проявата се провежда от 2008 г., но е с международно участие от 2009 г. Фестивалът има издания през есента в град Банско, а през лятото в Албена. Програма включва изяви на децата в различните форми: танцово и изобразително изкуство, художествено творчество, фолклор, поп музика, театрално изкуство и други.

За тазгодишното издание в Албена до момента са заявили участие колективи от Украйна, Русия, Молдова, Турция, Македония и България. Началото на "Утринна звезда`2012" в морския курорт е от 19 часа на 10 юни, когато след дефилето на участниците ще се състои и церемонията по официалното откриване на феста. В следващите дни участниците ще покажат талантите си в театрални постановки, танци, отборни игри, концерти.

Програмата предвижда провеждането на семинар по български хора, дискотеки, конкурси за най-красив пясъчен замък, за най-шантава прическа, за "Мини Мис и Мини Мистър "Утринна звезда" 2012 и др. Фестивалът ще завърши с награждаване на победителите и гала концерт на 16 юни.

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com