10 брутално искрени женски признания за секса

5829
10 брутално искрени женски признания за секса
Снимка: iStock/Guliver

Мъжете си мислят, че знаят много за жените и какво си мислят за тях, когато са интимни. Истината е, че нищичко не подозират от всичко това, което се върти из ума на една жена.

1. Не са в настроение – често жените правят секс, дори да не са в настроение за това, само и само да угодят на желанието на партньора си.

Какво трябва и НЕ трябва да правите преди секс

Изглежда, че сексът не познава граници или забрани. Има обаче неща, от които не е зле да се откажете в навечерието на първата романтичн...

2. Не им се занимава с разкрасителни процедури – да направят всичко онова, което се иска от тях, за да изглеждат прелестно. Понякога са толкова уморени, че изобщо не им се епилира, лакира, бръсне и какво ли още не.

3. Лъжат, че са в цикъл – никой мъж няма да тръгне да се замисля дали жената до него е в цикъл, ако тя му каже, че е така. Това е една малка хитринка, с която жените отказват секс без всъщност да излизат „виновни“ за това.

4. Често не стигат до края – толкова често, че чак им е неудобно да си казват всеки път, затова просто не казват нищо, а се преструват. Класика!

5. Биха искали повече креативност – определено всяка жена би се радвала, ако един мъж прояви повече креативност с това как се е облякъл, дали е запалил свещ в стаята и каква музика е пуснал.

Ето кога за последно е изневерила всяка ЗОДИЯ

Когато сме дълго време с един партньор започваме да се чудим дали той ни е бил верен през цялото време. Днес ще ви разкрием дали и кога...

6. Искат и сутрешен секс – много мъже не се сещат, че жените им си падат по сутрешния секс, а това почти никога не се случва.

7. Мислят за секс много често – жените не си признават, но много често си мислят за палавите моменти, които са преживели с човека до себе си. Понякога дори им става неудобно, че както си работят в офиса и изплува някой горещ момент в ума им.

8. Никой не се справя добре „там долу“ – повечето жени не си падат по френските ласки, защото мъжете просто не умеят да се справят добре. Въпреки това се преструват, че им харесва.

9. Искат да заспят след секс – не всички жени си умират по гушкането след секс. И те се усещат блажено уморени и по-скоро биха си легнали, отколкото да се гушкат и да слушат романтични песни след това.

3 храни, които НЕ се ядат преди секс

Всички знаем, че съществуват определени храни (афродизиаци), които влияят благоприятно на сексуалното ни желание. Оказва се обаче, че и...

10. Споделят всичко на приятелки – няма подробност, която да не споделят с всичките си приятелки, колкото и лична да е тя.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com