10 думи, които носят късмет и любов, когато се изговарят пред огледалото

7228
10 думи, които носят късмет и любов, когато се изговарят пред огледалото
Снимка: pixabay.com

От древни времена на огледалата се приписват специални свойства. Всеки ден се оглеждаме в огледало с различно настроение. За да привлечете любов и късмет, е важно да знаете, какви думи трябва да се изговарят пред огледалото.

От древни времена хората приписват на огледалото и на отразяването в него, необясними свойства.

Много от древните легенди са свързани с огледалото. То се появява и в много популярни вярвания. В крайна сметка тази енергично силна тема е в дома на всеки и взаимодейства с човека всеки ден.

Има думи, които в никакъв случай не могат да се кажат пред огледалото. В края на краищата думите и фразите, които изричате, когато погледнете отражението си, трябва да носят поитивност и вяра в най-доброто. Всички примери за думи, които експертите от сайта събират в тази статия, са някакви основи, които правят щастие. Вярвайки в това, ще бъдете изненадани колко много ще се промени живота ви.

10 думи, които ще ви накарат да обичате себе си

Разбира се, най-важното правило е, че никога не трябва да се увличате в размисъл и да не използвате думи, които носят отрицателен заряд пред огледалото. Дори да не се чувствате комфортно в нещо от себе си или в живота си, забравете за него, погледнете отражението си и произнесете уверени и силни фрази, в които задължително трябва да имате такива думи:

красота;

здраве;

щастие;

любов;

радост;

ум;

богатство;

жизнерадост;

сила;

постижения.

Как можете да използвате тези думи, гледайки отражението си в огледалото? Думите трябва да се изговорят и да се оглеждате сами. Тези утвърждения са вид творческа визуализация, с помощта на която можете да съживите всичко, което искате.

 

Красота.

Всеки мечтае да бъде красив и щастлив. Но често, гледайки се в огледалото, неволно започвате да виждате недостатъците – дори тези, които не са от значение за другите. За да се обичате, не непременно експериментирайте с външния си вид – достатъчно е да вземете естествената си красота. Опитайте се да кажете:

„Аз съм най-красивата“ или „Аз съм красива и великолепна“.

Повярвайте ми, дори и такива кратки фрази, казал силно и уверено, ще може да се материализира. И след известно време наистина ще се почувствате прекрасно. И дребни недостатъци на външен вид ще бъдат вашата отличителна черта, придавайки ви чар.

 

Здраве.

Силно здраве е необходимо за всеки човек. И желанието да бъдеш здрав е особено за всеки. Повторете пред огледалото:

„Чувствам се чудесно.“

Скоро ще забележите, че незначителните заболявания са престанали да ви притесняват, а посещенията при лекаря ще станат рядкост.

 

Щастие.

Разбира се, самата концепция за „щастие“ за всеки човек е индивидуална. За някой, щастието е любов, за някого – богатство и за някого – доволство. Застанете пред огледалото и избройте всичко, от което се нуждаете за щастие. И най-важното – знайте: колкото силно желаете, толкова по-близо сте до изпълнението му.

 

Любов.

Разбира се, любовта е незаменим елемент на щастието, независимо дали е любов към роднини, приятели или любов към избрания от вас. Някой страда от несподелена любов, други са в търсене на точния човек. Ако погледнете отражението си, кажете:

„Искам да обичам и да бъда обичана“.

Уверете се, че след известно време ще намерите вашата взаимна любов.

 

Радост.

Както и да звучи, много хора в живота нямат достатъчно радост. Лошото настроение, апатия, провал на работата и в личния живот убиват настроението и с него – радост.

„Аз се радвам във всеки един момент в живота си.“

С течение на времето ще спрете да се мъчите в постоянна борба с настроението и радостните моменти в живота ще станат много повече.

 

Ум.

Ако смятате, че нямате достатъчно познания за вашите колеги и приятели или ако някога не сте могли да подкрепите разговора, не се слагайте в списъка на глупавите хора. Кажете си:

„Умствените ми способности са по-добри от тези на другите.“

Всеки ден се убеждавайте в това, но не забравяйте да се развиете.

 

Богатство.

Желанието да живееш богато, а не да се отказваш от нищо в името на нищо, вече не е срамно за никого. Понякога хората са склонни да искат това, което не могат да си позволят. В този момент си мислят за материалното си положение и за неговото усъвършенстване. За това, пред огледалото повторете:

„Искам да спечеля много пари“ или друг вариант: „Искам да спечеля добри пари“.

Повтаряйки тази мисъл, усилията ви ще ви помогнат да постигнете материална стабилност.

 

Жизнерадост.

Вероятно много малко от нас на сутринта си казват думите „Обичам живота си и всичко ми пасва“. Но ако казвате тази проста фраза всеки ден пред огледалото, скоро ще почувствате любов и друго отношение към живота си.

 

Сила.

Много често човек се чувства безсилен във връзка с външни проблеми и вътрешни преживявания. Кажете си:

- Не се страхувам от нищо.

Ще почувствате напрежение и ще можете да преодолеете страховете си. А враговете ще могат да се отвърнат от теб.

 

Постижения.

Набелязаните цели трябва да бъдат постигнати. Но понякога няма специална представа как да го направите. Не се разстройвайте и се отказвайте. Кажете пред огледалото:

„Ще постигна всичките си цели. Не се страхувам от никакви препятствия. „

Концентрирайте се върху поставените цели и те скоро ще се сбъднат.

Огледалата имат специални енергийни свойства. 10 думи, които бяха обсъдени в тази статия, са само подкрепа. Не забравяйте, че когато стоите пред огледалото, вие не говорите с него, а със себе си. Така че не се страхувайте и „измамете“ себе си. Бъдете уверени в думите си и говорете искрено.

 

Източник: За жената

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...