10 комплимента, с които да задържите мъжа до себе си

179405
10 комплимента, с които да задържите мъжа до себе си

Колкото и да го отричат, мъжете също обичат да получават комплименти. Точно както дамите, така и силния пол обича гордостта му да бъде поддържана с някоя красива похвала всеки ден. Мъжкото его често е по-голямо от женското, така че, дами, постарайте се да се погрижите за него.

Разговорите и комплиментите са едни от най-ключовите моменти във връзката. И ако разговорите помагат за разбирателството и комфорта, то комплиментите показват интереса на човека до теб. Щом можеш да използваш нежни думи, с които да хвалиш половинката си, значи любовта и интересът ви един към друг се усилват все повече.

Представяме ви няколко примери за малки комплименти, които да използвате ежедневно. Не ви костват нищо, но за него са от изключителна важност. Накарате ли мъжа до вас да се чувства обичан и ценен, повярвайте ще бъде вечно ваш!

1. Изглеждаш много добре

Мъжете също обичат да получават комплименти за външния си вид. Кажете му колко добре изглежда сутрин преди да отиде на работа. Така гарантирате доброто му настроение през целия ден. А може би, и нещо изненадващо за вечерта.

2. Харесвам тази тениска

Показвате някакво по-специално отношение към дрехите му. Все пак вие също се радвате, когато той каже, че харесва новите ви обувки.

3. Ти си най-невероятния мъж

Защо жените предпочитат мъже с бради?

Жените не могат да устоят на чара на брадатите мъже, защото брадата прави челюстта им визуално по-мъжествена, установиха учени от Шотла...

Доста е генерално, но има голямо значение. Засвидетелства вашата голяма любов и благодарност от факта, че точно той е мъжът до вас.

4. Свърши добра работа с ...

Поправянето на колата ти например. Дори след неговия ремонт да се е наложило да закарате колата в сервиз, оценявате старанието, което е положил, за да ви помогне.

5. Направи много добър избор

Не е необходимо винаги вие да избирате къде да излезете за вечеря. Оставете на него и след това го похвалете за избора. Той усеща, че му се доверявате и се амбицира да отговори на очакванията ви.

5 неща в секса, които жените се срамуват да поискат

Жените са деликатни създания. Не винаги споделят всичко, което си мислят, особено когато говорим за секс. Това са няколко неща, които п...

6. Обичам, когато ти готвиш

Не всеки мъж се справя добре в кухнята, но рядкото желание трябва да им се признае. Дори ястието да не е кулинарна фантазия, похвалете го.

7. Толкова си забавен

Най-важното за мъжа е да успее да разсмее жената до себе си. Щом успява да ви разсмее дори, когато сте на ръба на нервна криза, покажете му го.

8. Ти си най-добрият

4 трудности в любовта, които връхлитат само силните жени

Срещите са достатъчно трудни, но са още по-сложни за независимата жена. Тя има пълен живот, благодарение на нейните прекрасни приятели ...

Независимо каква е професията му, за вас той винаги трябва да бъде най-добрия. Когато се прибере отчаян от дългия работен ден, кажете му колко се гордеете с него.

9. Този парфюм е страхотен! Ухаеш невероятно

Парфюмът е един от най-важните аксесоари. Мъжете правят всичко възможно, за да се харесат на половинката си. Така че, не забравяйте да отбележите приятния аромат на кожата му.

10. Толкова си секси

Ако не му го казвате, започнете. Повдигате самочувствието му и показват сексуалното си влечение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com