10 сигнала, че той няма да ти изневери

184846
10 сигнала, че той няма да ти изневери
Снимка: Thinkstock/Guliver

Жените непрекъснато се притесняват дали човекът до тях няма да ги предаде. Несигурност или лош опит, каквито и да са причините, ревността трови всяка една връзка и е по-добре да се отървете от нея. Представяме ви 10 знака, по които можеш да разбереш, че той изобщо няма намерение да ти изневери.

1. Не те лъже за нищо друго

Дребните лъжи често са сигнал, че той е способен да си мълчи и за важните неща. Когато е одраскал колата и си признава, когато е счупил някоя чиния и сам ти казва, това е знак, че не се притеснява от реакцията ти и предпочита да сподели всичко с теб.

2. Уважава родителите ти

Когато един мъж е в добри отношения с родителите на своята половинка, той приема за дълг това да се грижи добре за дъщеря им. Грижата, разбира се, изключва кръшкането и предателството.

3. Не е егоист

14 знака, които показват, че той те лъже с друга

Изневярата е най-голямата катастрофа, която една любов може да претърпи. Емоционално това е краят. За повечето двойки. Малко прощават, ...

Изневерите често се свързват с егоизма и неспособността на човек да мисли за нуждите и чувствата на човека до себе си. Ако той прави закуска и за теб, ако се обажда да пита дали има нужда да напазарува, ако те пита дали искаш да те вземе с колата от работа... всички тези сигнали са добър знак.

4. Знаеш за всичко, което се случва в живота му

Или иначе казано, няма "бели петна" от ежедневието му, в които не знаеш нито къде е бил, нито какво е правил. Мъжът, който не крие нищо, споделя деня си от сутринта до вечерта.

5. Съди по миналите му връзки

Всеки мъж си казва всичко още в  началото на една връзка, когато дори не знае дали ще стане сериозна. Ако в началото той ви е споделял, че е изневерявал на всичките си бивши, може би трябва да се запитате дали няма да постъпи така и с вас.

6. Имате добър сексуален живот

Какво повече му трябва на един мъж, когато до себе си има жена, с която и любовта върви, и сексът също?

7. Романтични сте

9 знака, че бракът ви върви към развод

Бракът не е лесна задача. В началото всичко изглежда постижимо, но с времето трябва да се полагат много повече усилия, за да се запази ...

Един мъж, както и жената, има нужда и от романтика, освен от секс. Мъжете също имат нуждата да бъдат обичани и обгрижвани, макар и да показват, че са над тези неща. Когато не позволявате и на романтиката да изчезне, той усеща това и е благодарен.

8. Няма комплекси

Когато един мъж е комплексиран относно външния си вид, положението си в обществото и пр., означава, че може да потърси одобрение в някой друг. Това важи с пълна сила, особено когато не намира подкрепа в човека до себе си.

9. Зает е

Когато един мъж е зает и не е безделник, шансовете да му хрумне да изневерява просто така, са много малки. Мъжете с много ангажименти нямат време за това. Не виждат и смисъл.

10. Родителите му не са разведени

Мъжете със здрави семейства изневеряват много по-малко от тези на разведени родители. Те са отгледани с  добрия пример на техните родители и цял живот се стремят да създадат също толкова здраво и щастливо семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com