12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени

7980
12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени
Снимка: iStock/Guliver

Когато дойде повод да подарим подарък на някой любим човек, често се чудим какво ли би било най-подходящо за него. В този ред на мисли можем да ви подскажем кои са подаръците, които е по-добре да не подарявате, а от там може да ви дойде идея какво да купите!

Неподходящи подаръци за ЖЕНИ:

За да са прекрасни Коледа и Нова година - ето какво да направите

Нова година е един от най-очакваните празници, през цялата година. Когато избирате, какво да подарите на дете на този празник, трябва д...

1. Тенджери и тигани – на колкото и години да е една жена, едва ли би се зарадвала на подарък, който е свързан с кухнята. Особено тенджерите и тиганите! Това напомня на една жена, че това е само нейно задължение, а често то не е от любимите неща, които обича да прави.

2. Бельо – този подарък е много особен, защото можете да засегнете всяка жена с него. Представете си, че сте купили бельо, което е много по-малък размер, в който тя дори не може да влезе. Определено това няма да повлияе добре на самочувствието ѝ, особено ако ѝ подарите и бюстие, твърде голямо за нейния бюст, който е доста по-малък и дори може да е нещо, от което тя се притеснява.

3. Парфюм – този подарък е неподходящ само и единствено по една причина – едва ли можете да уцелите вкуса на който и да е човек относно любимите му аромати. Най-вероятно е жената да върне парфюма или просто никога да не го използва.

4. Книга за здравословно хранене – представете си какво ще си помисли една жена, ако ѝ подарите книга за здравословното хранене и отслабването. Просто ще си помисли, че не изглежда добре, а това е намек от ваша страна.

5. Козметика за коса и кожа – индивидуалната грижа за косата и кожата са нещо много особено за всяка жена. Едва ли знаете от какво има нужда, кои съставки ѝ действат добре и дали продуктите, които сте избрали, са подходящи за нейния тип коса и кожа.

Какво да подарите на дете за Коледа

Коледа е празник, по време на който производителите на детски играчки търкат ръцете си от радост. В крайна сметка продажбите им нараств...

6. Ваучер – жените обичат подаръци, които са помислени и изпълнени добре. Ваучерът за каквото и да смятат, че е просто отбиване на номера и никаква идея от какво имат нужда и с какво можете да ги зарадвате.

Неподходящи подаръци за МЪЖЕ:

1. Инструменти – първо, много мъжете не си падат по това да ремонтират нещо сами или да се занимават с колата ти, ако нещо се повреди. Предпочитат да повикат майстор и проблемът им да се разреши. Второ, не знаете с какви инструменти вече разполага и можете да вземете нещо, което вече има и той така или иначе няма да ползва.

2. Комплект за бръснене – това е може би един от най-скучните подаръци за всеки мъж. Освен това мъжете използват определена козметика за бръснене, която им допада и им действа добре на кожата, възможно е да не уцелите изобщо предпочитанията им.

3. Чорапи – не знаем защо, но много хора си мислят, че чорапите са симпатичен подарък, но това изобщо не е така. Мъжете също не харесват скучни подаръци без въображение, независимо от това на каква възраст са.

Най-добрите подаръци за всяка зодия

Винаги настава голяма суматоха когато трябва да купим подарък на близък човек за рожден ден. Колебанията са много, всеки дава акъл, а и...

4. Риза – мъжете са много претенциозни относно избора им това какви ризи да носят. Дали да са вталени, дали да са дюс, каква дължина да са и пр. Рядко можете да уцелите вкуса на мъжа относно официалното му облекло, затова оставете тази задача на него.

5. Ваучер за процедура – мъжете не си падат по процедурите, някои дори не харесват и масажите, затова не рискувайте и избягвайте този вид подаръци.

6. Уикенд пътуване – когато подарите на един мъж почивка и пътуване, той може да се засегне от това, че жената до него е поела финансовата инициатива за това. Повечето мъже предпочитат те да изненадват половинките си с по-скъпи подаръци, отколкото обратното.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com