12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени

7895
12 крайно НЕподходящи подаръка за мъже и жени
Снимка: iStock/Guliver

Когато дойде повод да подарим подарък на някой любим човек, често се чудим какво ли би било най-подходящо за него. В този ред на мисли можем да ви подскажем кои са подаръците, които е по-добре да не подарявате, а от там може да ви дойде идея какво да купите!

Неподходящи подаръци за ЖЕНИ:

За да са прекрасни Коледа и Нова година - ето какво да направите

Нова година е един от най-очакваните празници, през цялата година. Когато избирате, какво да подарите на дете на този празник, трябва д...

1. Тенджери и тигани – на колкото и години да е една жена, едва ли би се зарадвала на подарък, който е свързан с кухнята. Особено тенджерите и тиганите! Това напомня на една жена, че това е само нейно задължение, а често то не е от любимите неща, които обича да прави.

2. Бельо – този подарък е много особен, защото можете да засегнете всяка жена с него. Представете си, че сте купили бельо, което е много по-малък размер, в който тя дори не може да влезе. Определено това няма да повлияе добре на самочувствието ѝ, особено ако ѝ подарите и бюстие, твърде голямо за нейния бюст, който е доста по-малък и дори може да е нещо, от което тя се притеснява.

3. Парфюм – този подарък е неподходящ само и единствено по една причина – едва ли можете да уцелите вкуса на който и да е човек относно любимите му аромати. Най-вероятно е жената да върне парфюма или просто никога да не го използва.

4. Книга за здравословно хранене – представете си какво ще си помисли една жена, ако ѝ подарите книга за здравословното хранене и отслабването. Просто ще си помисли, че не изглежда добре, а това е намек от ваша страна.

5. Козметика за коса и кожа – индивидуалната грижа за косата и кожата са нещо много особено за всяка жена. Едва ли знаете от какво има нужда, кои съставки ѝ действат добре и дали продуктите, които сте избрали, са подходящи за нейния тип коса и кожа.

Какво да подарите на дете за Коледа

Коледа е празник, по време на който производителите на детски играчки търкат ръцете си от радост. В крайна сметка продажбите им нараств...

6. Ваучер – жените обичат подаръци, които са помислени и изпълнени добре. Ваучерът за каквото и да смятат, че е просто отбиване на номера и никаква идея от какво имат нужда и с какво можете да ги зарадвате.

Неподходящи подаръци за МЪЖЕ:

1. Инструменти – първо, много мъжете не си падат по това да ремонтират нещо сами или да се занимават с колата ти, ако нещо се повреди. Предпочитат да повикат майстор и проблемът им да се разреши. Второ, не знаете с какви инструменти вече разполага и можете да вземете нещо, което вече има и той така или иначе няма да ползва.

2. Комплект за бръснене – това е може би един от най-скучните подаръци за всеки мъж. Освен това мъжете използват определена козметика за бръснене, която им допада и им действа добре на кожата, възможно е да не уцелите изобщо предпочитанията им.

3. Чорапи – не знаем защо, но много хора си мислят, че чорапите са симпатичен подарък, но това изобщо не е така. Мъжете също не харесват скучни подаръци без въображение, независимо от това на каква възраст са.

Най-добрите подаръци за всяка зодия

Винаги настава голяма суматоха когато трябва да купим подарък на близък човек за рожден ден. Колебанията са много, всеки дава акъл, а и...

4. Риза – мъжете са много претенциозни относно избора им това какви ризи да носят. Дали да са вталени, дали да са дюс, каква дължина да са и пр. Рядко можете да уцелите вкуса на мъжа относно официалното му облекло, затова оставете тази задача на него.

5. Ваучер за процедура – мъжете не си падат по процедурите, някои дори не харесват и масажите, затова не рискувайте и избягвайте този вид подаръци.

6. Уикенд пътуване – когато подарите на един мъж почивка и пътуване, той може да се засегне от това, че жената до него е поела финансовата инициатива за това. Повечето мъже предпочитат те да изненадват половинките си с по-скъпи подаръци, отколкото обратното.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com