13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

14132
13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист
Снимка: iStock/Guliver

Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че нашите предци са поделили небето на дванадесет равни части, като всяка от тях е по 30 градуса. Преди хиляди години обаче все още не се е боравило с понятието „галактика“ по начина, по който се разбира то днес.

Терминът „съзвездие“ се преосмисля едва в края на първата четвърт на 20-и век. Тогава всъщност става ясно, че на практика зодиите не са 12, а са 13. 13-ият зодиакален знак е Змиеносецът.

Това е най-тайнственият знак в Зодиака. Тези, които са негови представители, са родени в периода от 29-и ноември до 17-и декември. Ако и ти си роден в този период, значи, че си Змиеносец!

Твоята зодия по време на купон

По време на купон всеки се държи по по-различен начин, отколкото в ежедневието и това е безспорен факт. Запознайте се с един забавен хо...

Водата е стихията на Змиеносеца. Вярва се, че хората, родени под този зодиакален знак, са уникални. Обикновено са смели, властолюбиви и мъдри. Впечатляват с умението си да запазват самообладание. Не отстъпват от целите си, без значение пред какво ще се изправят.

Характеристика на зодията

Зодиакалният знак е разположен между Скорпион и Стрелец, така че е събрал най-ярките черти от двете зодии. Змиеносецът е страшно силен знак. Даже и жените, родени под него, ще им е трудно да работят някоя скучна работа.

Хората от 13-ият зодиакален знак са енергични, хитри и своенравни. Те са прекомерно активни, малко непостоянни и са склонни да изневеряват. Не понасят отрицателните черти в останалите и са готови на всичко в стремежа си да се издигнат.

Кои зодии никога не могат да бъдат заедно и защо

Астролозите предупреждават: когато избирате партньор в живота, винаги се фокусирайте върху неговия хороскоп. Звездите ще разкажат за на...

Змиеносецът е в състояние да постигне всичко в кариерата. В личния живот обаче нещата въобще не му се отдават така лесно. Трудно му е да създаде здрава връзка, а бракът му рядко продължава повече от няколко години. Фанатичен е и е склонен да се хвърля в различни идеи. Гениалните хора често се оказват представители именно на тази зодия. Способни са да променят света, а властта и богатството сами отиват при тях. Ако се стигне до падение обаче, Змиеносецът ще помни това завинаги.

Змиеносецът е със силно развита интуиция, способен е да усеща другите хора, предразположени са към творческите професии. Не биха жертвали удобствата си в никакъв случай. Не се заблуждават с илюзии, а по-скоро си търсят цели, лесни за постигане. Змиеносецът е нещастен и се чувства непълноценен, ако не постига успехи.

Жената-Змиеносец е истинска амазонка. Може външно да изглежда кротка и плашлива, но когато се налага, със сигурност ще прояви своя силен характер. Жените от тази зодия са много отмъстителни и ревниви. Готови са да вдигнат скандал от нищо и животът с тях определено е доста труден. Те обаче са уверени кариеристки и прекрасни любовници.

Мъжът-Змиеносец едва ли ще желае да сключи брак. За него свободата е най-ценното нещо. Не понася еднообразието. Във всеки един момент може да загърби сегашния си начин на живот и да се впусне в нови неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com