13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист

14150
13-ият зодиакален знак: ревнив, свободен, кариерист
Снимка: iStock/Guliver

Има един мит, който гласи, че наскоро се е появил 13-ият знак от Зодиака. Доста време обаче той е оставал непризнаван. Вярва се, че нашите предци са поделили небето на дванадесет равни части, като всяка от тях е по 30 градуса. Преди хиляди години обаче все още не се е боравило с понятието „галактика“ по начина, по който се разбира то днес.

Терминът „съзвездие“ се преосмисля едва в края на първата четвърт на 20-и век. Тогава всъщност става ясно, че на практика зодиите не са 12, а са 13. 13-ият зодиакален знак е Змиеносецът.

Това е най-тайнственият знак в Зодиака. Тези, които са негови представители, са родени в периода от 29-и ноември до 17-и декември. Ако и ти си роден в този период, значи, че си Змиеносец!

Твоята зодия по време на купон

По време на купон всеки се държи по по-различен начин, отколкото в ежедневието и това е безспорен факт. Запознайте се с един забавен хо...

Водата е стихията на Змиеносеца. Вярва се, че хората, родени под този зодиакален знак, са уникални. Обикновено са смели, властолюбиви и мъдри. Впечатляват с умението си да запазват самообладание. Не отстъпват от целите си, без значение пред какво ще се изправят.

Характеристика на зодията

Зодиакалният знак е разположен между Скорпион и Стрелец, така че е събрал най-ярките черти от двете зодии. Змиеносецът е страшно силен знак. Даже и жените, родени под него, ще им е трудно да работят някоя скучна работа.

Хората от 13-ият зодиакален знак са енергични, хитри и своенравни. Те са прекомерно активни, малко непостоянни и са склонни да изневеряват. Не понасят отрицателните черти в останалите и са готови на всичко в стремежа си да се издигнат.

Кои зодии никога не могат да бъдат заедно и защо

Астролозите предупреждават: когато избирате партньор в живота, винаги се фокусирайте върху неговия хороскоп. Звездите ще разкажат за на...

Змиеносецът е в състояние да постигне всичко в кариерата. В личния живот обаче нещата въобще не му се отдават така лесно. Трудно му е да създаде здрава връзка, а бракът му рядко продължава повече от няколко години. Фанатичен е и е склонен да се хвърля в различни идеи. Гениалните хора често се оказват представители именно на тази зодия. Способни са да променят света, а властта и богатството сами отиват при тях. Ако се стигне до падение обаче, Змиеносецът ще помни това завинаги.

Змиеносецът е със силно развита интуиция, способен е да усеща другите хора, предразположени са към творческите професии. Не биха жертвали удобствата си в никакъв случай. Не се заблуждават с илюзии, а по-скоро си търсят цели, лесни за постигане. Змиеносецът е нещастен и се чувства непълноценен, ако не постига успехи.

Жената-Змиеносец е истинска амазонка. Може външно да изглежда кротка и плашлива, но когато се налага, със сигурност ще прояви своя силен характер. Жените от тази зодия са много отмъстителни и ревниви. Готови са да вдигнат скандал от нищо и животът с тях определено е доста труден. Те обаче са уверени кариеристки и прекрасни любовници.

Мъжът-Змиеносец едва ли ще желае да сключи брак. За него свободата е най-ценното нещо. Не понася еднообразието. Във всеки един момент може да загърби сегашния си начин на живот и да се впусне в нови неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com