14 късметчета за седмицата 21-27 октомври

14543
14 късметчета за седмицата 21-27 октомври

Очаква ни една много интересна седмица, която просто ще ви заплени с всички случки, които ви е подготвила. В любовен план ще бъде много бурно, щастливо и пълно с промени.

Ако искате да знаете какво късметче ви очаква в седмицата 21-27 октомври, намислете си число от 1 до 14 и вижте какво ще ви се падне!

Избери си КЪСМЕТЧЕ от 1 до 30 и виж какво те чака СКОРО

Всички обичаме да знаем какъв ще е късметът ни, за това и обичаме да отваряме всяко късметче, което някой поднесе с кафето ни. Ние дн...

1. Любов, любов и пак любов. Очакват ви много интересни събития, които могат да променят живота ви изцяло. И то само за една седмица! Оглеждайте се за знаци, нови хора и нови емоции. Заслужавате го напълно.

2. Много хубава изненада от човек, от който никога не сте очаквали. Ще бъде подарък, за който отдавна мечтаете и ви се е искало някой по-рано да забележи копнежа ви. Интересно е – кой ли е този човек?

3. В работата ви ще се случи нещо голямо – промяна, която ще промени и структурата в екипа ви. Вашият късмет е в това, че може да заемете по-висока позиция, ако успешно преговаряте и заявите, че сте готови за повече отговорности!

4. Стара тръпка ще се завърне неочаквано в живота ви. Както чакате спокойно на опашка за кафе или се возите в автобуса на път за работа – няма да знаете откъде ще се появи. И ще започне един разговор, в който ще наваксвате изгубеното време... Дали ще се случи нещо друго?

5. Неочаквана новина за заминаване в чужбина! По работа или на екскурзия ще е без значение, защото дестинацията ще е наистина мечтана и отдавна чакана. Очаквайте!

Нови късметчета за днес, изтегли своето

Избери си число от едно до девет и виж какво ти е приготвила Вселената. Пожелаваме ти успех и нека ти се падне най-хубавият от всички к...

6. Нещо много вълнуващо, романтично и направо филмово. Неочаквано предложение за брак, което ще замае ума ви, ще разтупти силно сърцето ви и ще ви накара да се почувствате на седмото небе от щастие.

7. В тази така спокойна и нормална седмица, която очаквате, ще имате 2 изненади. Едната от тях ще е малък романтичен подарък от човек, за който не сте подозирали, че има чувства към вас. Другата е малка парична печалба, която искрено ще ви зарадва и ще ви е от полза.

8. Една покана за кафе и работни разговори ще се превърне в среща. Много вълнуваща промяна, която просто се усеща със сърцето. Не се тревожете, че отношенията ви са работни, защото за любовта няма граници, особено когато идва и от двете страни. Не можеш да се бориш с химията! Затова просто се остави на усещането...

9. Възможно е да срещнете стар съученик още от ученическите ви години, с който когато се заговорите, ще откриете, че имате общи работни интереси. Дали той няма да ви подскаже, че има свободна работна позиция, за която вие бихте били чудесно попълнение?

10. Ще получите обаждане, което много ще ви развълнува. Отдавна чакано извинение и признание, че чувствата на някого са такива, каквито винаги са били. Някой ще си ви поиска обратно, което искрено ще ви развълнува. Какво решение ще вземете – помислете добре!

ЛЮБОВНИ късметчета за ОКТОМВРИ. Намисли си число от 1 до 14...

Виж какво късметче ще ти се падне за месец ОКТОМВРИ. Намисли си число от 1 до 20 и прочети какво стои зад твоето число. Запомни го и ст...

11. Малка печалба ще реши всичките ви текущи битови проблеми, които не ти дават мира. Ще останат и малко парички за чудесен спа уикенд за двама. Къде би искал да отидеш? Остави си и нещо за по-нататък, когато пак може да ти потрябва.

12. Хубава, хубава новина ще ви развълнува истински. С какво ще е свързана тя – няма да разваляме изненадата и ще те оставим да разбереш. Подсказваме ти – след средата на седмицата ще е!

13. Малко подаръче от любим човек ще те накара да се просълзиш. Все пак някой слуша това, което казваш и помни, за да те изненада, когато реши.

14. Приятелите са най-важните хора в живота ни. Един твой приятел, с който не си говорите от години, ще се върне в живота ви. Имате нужда от него именно сега! Бъдете щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com