2-те женски зодии, които са най-добри в секса

26968
2-те женски зодии, които са най-добри в секса
Снимка: iStock

Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде или съпруга, или любовница. И тя ще носи този вечен кръст, през целия си живот, водейки битка със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж. В този случай само съпругата иска да е единствената, докато любовницата иска да бъде обичана. И всичко това зависи не само от моралните убеждения на всеки, но и от чувството на страх от самотата.

Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат забранените плодове. Астролозите разграничават 4 зодии, които не могат да потиснат любовното изкушение.

3-те женски зодии, които крадат чужди мъже

Има жени, които успяват да влязат в чуждо семейство и да вземат мъже с особена лекота и нещо не винаги зависи от силния пол. Способност...

Скорпион

Жената Скорпион е обречена да играе ролята на постоянна любовница, независимо, колко пъти ще се омъжи. Тесните семейни връзки не са за птица като нея.

Скорпионите винаги изглеждат зашеметяващи, очарователни и привлекателни. Пронизващият им поглед привлича, така не може да се скриете от него.

Някои ги наричат вещици, но каквото и да правят, в края на краищата го правят правилно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват. И ако успеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, емоционалната травма не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болка и удоволствие това сладко пленничество.

Стрелец

Жените от тези 5 зодии се разхубавяват с възрастта

Имa мнeниe, чe рaзцвeтът нa жeнcкaтa крacoтa ce пaдa нa 20-25 гoдини. Живoтът oбaчe oпрoвeргaвa тoзи фaкт. Oкaзвa ce, чe крacoтaтa нa ж...

За тези жени да бъдат в статут на любовница е доста често срещано явление. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, защото тази позиция силно противоречи на тяхната любопитна природа.

Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се страхуват да не загубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в семейното гнездо и то е - редовен секс.

И ако това не се случи, лесно ще намерят някой, който понякога да замести съпруга им.

Първото място за жените от тази зодия е пътуването, а второто - сексуалните радости. И те се опитват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.

Жената Стрелец определено ще избере за себе си страстен любовник, който да е ненаситен мъж в леглото с извратена фантазия.

10-те любими лафа на всяка зодия

Всеки от нас има любим начин на изразяване и обича да използва определени епитети и думи. Някои специалисти обвързват това със зодията....

Тя няма да е доволна от спокойния съпруг, но ако той е вече тук, тя със сигурност ще намери с кого да го допълни. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин любовник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com