2-те женски зодии, които са най-добри в секса

26934
2-те женски зодии, които са най-добри в секса
Снимка: iStock

Астролозите са сигурни, че една жена е предопределена да бъде или съпруга, или любовница. И тя ще носи този вечен кръст, през целия си живот, водейки битка със съперницата си, пред която ще бъде изправен нейният мъж. В този случай само съпругата иска да е единствената, докато любовницата иска да бъде обичана. И всичко това зависи не само от моралните убеждения на всеки, но и от чувството на страх от самотата.

Има представители на Зодиака, на които просто е отредено, през целия си живот, да са любовници. На тях им е просто да се съпротивляват на любовна връзка, без да опитат забранените плодове. Астролозите разграничават 4 зодии, които не могат да потиснат любовното изкушение.

3-те женски зодии, които крадат чужди мъже

Има жени, които успяват да влязат в чуждо семейство и да вземат мъже с особена лекота и нещо не винаги зависи от силния пол. Способност...

Скорпион

Жената Скорпион е обречена да играе ролята на постоянна любовница, независимо, колко пъти ще се омъжи. Тесните семейни връзки не са за птица като нея.

Скорпионите винаги изглеждат зашеметяващи, очарователни и привлекателни. Пронизващият им поглед привлича, така не може да се скриете от него.

Някои ги наричат вещици, но каквото и да правят, в края на краищата го правят правилно. Те омайват и хипнотизират всеки мъж, който харесват. И ако успеете да се измъкнете от ноктите на скорпиона, емоционалната травма не може да бъде избегната. Дълго време, мъжът попаднал в лапите им ще помни с болка и удоволствие това сладко пленничество.

Стрелец

Жените от тези 5 зодии се разхубавяват с възрастта

Имa мнeниe, чe рaзцвeтът нa жeнcкaтa крacoтa ce пaдa нa 20-25 гoдини. Живoтът oбaчe oпрoвeргaвa тoзи фaкт. Oкaзвa ce, чe крacoтaтa нa ж...

За тези жени да бъдат в статут на любовница е доста често срещано явление. За тях не е типично да са за дълго в стените на дома, защото тази позиция силно противоречи на тяхната любопитна природа.

Дамите Стрелец обичат да се скитат и да пътуват. Те се страхуват да не загубят свободата си. Само едно нещо може да ги задържи в семейното гнездо и то е - редовен секс.

И ако това не се случи, лесно ще намерят някой, който понякога да замести съпруга им.

Първото място за жените от тази зодия е пътуването, а второто - сексуалните радости. И те се опитват да съчетаят всички тези две приятни неща, през целия си живот.

Жената Стрелец определено ще избере за себе си страстен любовник, който да е ненаситен мъж в леглото с извратена фантазия.

10-те любими лафа на всяка зодия

Всеки от нас има любим начин на изразяване и обича да използва определени епитети и думи. Някои специалисти обвързват това със зодията....

Тя няма да е доволна от спокойния съпруг, но ако той е вече тук, тя със сигурност ще намери с кого да го допълни. И не се срамувайте да бъдете номиниран за ролята на неин любовник.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com