2-те зодии, които те ЛЪЖАТ в очите, докато ти казват "Обичам те"

61995
2-те зодии, които те ЛЪЖАТ в очите, докато ти казват "Обичам те"
Снимка: iStock/Guliver

Не вярвайте на всички. Не всеки ви мисли доброто и не всеки ще пази сърцето ви. Това са 2-те зодии, които най-често предават в любовта.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са коварна зодия и никога не бива да забравяте това. Те са двулични, неслучайно попадат в този черен списък. Никога няма да разберете, че ви мамят.

Нито пък тези, с които ви мамят, ще разберат за вашето съществуване. Двойната им игра им доставя удоволствие и им дава самочувствие, което не могат да сравнят с нищо друго. Ще ти кажат, че са лудо влюбени в теб, а всъщност не изпитват нищо, а само си играят с чувствата ти.

КОЗИРОГ

Козирозите са страшни егоисти. Те мислят само за себе си, дори когато са във връзка. Не умеят да се зарадват за другия, да помислят за неговото добро или да направят така, че да помогнат.

Скритата слабост на всяка зодия

Всички имаме скрити слабости, които винаги ни спъват в живота. Пречат на начинанията и на личния ни живот, без дори да го осъзнаваме. Р...

Единственото, което искат е цялото внимание на света… и то не от един, а от двама различни души. Просто не им стига да са с един човек до себе си. Толкова  е просто. Знаят, че на играта им ще дойде край, само ако някой разбере. За това са изключително дискретни и знаят как да се справят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com