2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор

14208
2-те зодии, които ВСЕКИ иска за партньор
Снимка: iStock/Guliver

Чудили ли сте се кои са най-желаните зодии в Зодиака? Днес ще ви разкрием кои са зодиите, които са мечтаните партньори за всички. Ще ви разкажем и защо това е така, какви са предимствата в характерите им и защо всички си мечтаят да имат връзка с такъв човек.

ТЕЛЕЦ

Тези зодии ще се СГОДЯТ през октомври

За тези зодии месец октомври ще бъде невероятно хубав и вълнуващ в любовен план. Козирог Вечно мислещи 3 хода напред и здраво стъпили...

Телците са много интересни личности по много различни причини. Те са чудесни партньори, защото обичат семейното огнище, пазят с цената на всичко семейното си щастие и като цяло нямат нужда от много партньори в животи си, за да са щастливи. Една от най-силните черти в характерите на Телците е това, че са моногамни. Те нямат нужда да имат много партньори в живота си, за да разберат кой е истинският за тях. Предпочитат да намерят специален човек, преди да се гмурнат в поредната връзка, в която няма смисъл. Освен това Телците са много работливи и съвестта им не ги оставя да бездействат, нищо че често в характеристиката на зодията им се твърди, че са мързеливи. Когато имат цел и имат семейство, за което да се грижат, Телците стават много борбени и не могат просто да си стоят вкъщи да не правят нищо. Освен това те си падат по малките изненади, които поддържат пламъчето във всяка една връзка. Обичат и секса, което им дава още една точка в крайния резултат за това защо са сред двете най-добри зодии за връзка.

Съвет: Ако искате да привлечете вниманието на представител на зодия Телец, дръжте се мило, подхождайте бавно и правете романтични изненади. Това ще запали интереса им. Говорете с тях за темите от живота, това вече ще ги направи изцяло ваши, защото Телците много обичат философските разговори.

ЛЪВ

Лъвовете са най-гордата зодия в Зодиака, но щом се влюбят, гордостта им отстъпва място на любовта. Те се отдават напълно на човека до себе си, бранят го с цената на всичко и не биха позволили никой да им отнеме щастието. Лъвовете може да са много свирепи към всички останали, но към своята половинка са невероятно любящи, подкрепящи и разбиращи. Дори във връзката да се появи проблем, те намират начин да го оправят, докато още не е станало късно. Много обичат разнообразния семеен живот – пътувания, почивки, излизания и никога не биха оставили половинката си да скучае. Това ги прави една от най-мечтаните зодии за връзка. Лъвовете имат добри работни позиции, печелят добре и съответно могат да си позволят охолен и щастлив живот. Освен това няма Лъв, който да не иска голямо семейство и много деца. Лъвовете изневеряват, само когато партньорът им направи същото. В противен случай са много верни и държат на това, което имат у дома.

4-те зодии, които имат най-здравите СЕМЕЙСТВА

Да изградиш и запазиш във времето едно семейство е много трудно начинание, за което се изисква най-вече любов и много компромиси. Това ...

Съвет: За да спечелите сърцето на зодия Лъв, не бъдете лесна „плячка“. Лъвовете обичат завоеванията и да се потрудят за любовта си. Освен това покажете, че имате сериозни планове за живота и това ще ги подлуди, защото ще открият сродна душа във ваше лице.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com