20% от американците използват смартфон дори по време на секс

28822
20% от американците използват смартфон дори по време на секс

Последно проучване на американски учени, показа, че новите технологии до такава степен са обсебили младите хора, че 20 на сто от тях признават, че използват смартфоните си и по време на секс, пише в. "Дейли мейл".

Проучването било поръчано от хайтек компанията Jumio и обхванало 1102 притежатели на смартфони в Америка. Най-запалена по тях била групата на 18-34 годишните.

Сексът за една нощ ни депресира

Сексът за една нощ се отразява негативно на психиката. До този извод са стигнали учени от университета в Калифорния. Според експертите ...

20 на сто от нейните представители не се разделяли с мобилните апарати и по време на най-интимните моменти в личния си живот. След 35-годишна възраст, едва 10 на сто от гражданите на САЩ включвали смартфона си по време на любовен акт.

Въпреки законовите забрани, 55 на сто от анкетираните доверили, че използват апаратчетата си и докато шофират. А 12 на сто от участниците в проучването признали, че ловко боравели с мобилния апарат, без да го намокрят, дори когато са под душа.

Една трета от анкетираните заявили, че използват смартфоните си в кинозалите и театрите, а 19 на сто - по време на църковни служби. Седемдесет и две на сто от запитаните доверили, че никога не се разделят на повече от метър разстояние от любимата си джаджа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно