3 мъжки и 3 женски тайни, за които никой не говори

10099
3 мъжки и 3 женски тайни, за които никой не говори
Снимка: iStock/Guliver

Във всяка връзка има тайни, за които никой не говори. Има няколко обаче, които са толкова често срещани и толкова рядко някой ги споделя, че е време да поговорим за тях. Ето кои са най-здраво пазените тайни от мъжете и жените.

МЪЖЕТЕ:

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 3 зодии

Има някои зодии, с които любовта е песен! Това са зодии, които поставят другия на първо място, никога себе си. Освен всичко, те са изкл...

1. Бройката на бившите – никой мъж няма да ви каже точно с колко жени е бил преди вас. Примирете се с това и приемете, че бройката, която сте чули, най-вероятно е доста занижена. Мъжете просто не искат да притесняват половинките си с излишна за тях информация. Обикновено умножете броя жени, с които ви е казал, че е бил, по две – и тогава ще научите реалните бивши половинки на вашата настояща любов.

2. Болести – мъжете изобщо не си падат по това да споделят болежките си, особено когато са във връзка, която е сравнително отскоро. Никога няма да научите какви здравословни проблеми има, освен ако някой от тях директно не засяга и самите вас. Но внимавайте, много мъже биха скрили и болести, които се предават по полов път, само и само да легнат с вас.

3. Комплексите им в леглото – почти всички мъже си дават вид на много уверени в секса и рядко може да видите мъж, който се колебае за каквото и да е, свързано със спалнята. Истината обаче е, че много мъже имат големи комплекси относно размера си, относно уменията си и това дали се справят добре.

ЖЕНИТЕ:

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

1. Страх от това да родят – много жени никога не биха споделили това, че се страхуват да станат майки, защото природно би трябвало да им е заложен инстинкт, който изключва колебанията и страха. Много жени не биха споделили на партньорите си колко се притесняват от това как би изглеждало тялото им след това и дали ще бъдат добри майки.

2. Да не изневерят – много жени изпитват панически страх от това те да бъдат тези, които ще изневерят на половинката си. Смятат, че не са чак толкова силни и ако се появи възможност, вероятно биха я сграбчили, само и само да се насладят на момента и да изживеят нещо страстно и лудо. Психолози са открили, че един от най-големите страхове на жените е именно този – не да им изневерят, а самите те са подведат половинката си.

3. Да не останат стари моми – един от най-големите страхове на жените, особено тези, които наближават 30, е да не останат стари моми. Всички около тях създават семейства, имат деца, а те така и не могат да срещнат половинката в живота си. Този страх често е панически и се превръща в голям проблем, с който жените трудно се справят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...