3 мъжки и 3 женски тайни, за които никой не говори

10131
3 мъжки и 3 женски тайни, за които никой не говори
Снимка: iStock/Guliver

Във всяка връзка има тайни, за които никой не говори. Има няколко обаче, които са толкова често срещани и толкова рядко някой ги споделя, че е време да поговорим за тях. Ето кои са най-здраво пазените тайни от мъжете и жените.

МЪЖЕТЕ:

Щастливци сте, ако имате връзка с тези 3 зодии

Има някои зодии, с които любовта е песен! Това са зодии, които поставят другия на първо място, никога себе си. Освен всичко, те са изкл...

1. Бройката на бившите – никой мъж няма да ви каже точно с колко жени е бил преди вас. Примирете се с това и приемете, че бройката, която сте чули, най-вероятно е доста занижена. Мъжете просто не искат да притесняват половинките си с излишна за тях информация. Обикновено умножете броя жени, с които ви е казал, че е бил, по две – и тогава ще научите реалните бивши половинки на вашата настояща любов.

2. Болести – мъжете изобщо не си падат по това да споделят болежките си, особено когато са във връзка, която е сравнително отскоро. Никога няма да научите какви здравословни проблеми има, освен ако някой от тях директно не засяга и самите вас. Но внимавайте, много мъже биха скрили и болести, които се предават по полов път, само и само да легнат с вас.

3. Комплексите им в леглото – почти всички мъже си дават вид на много уверени в секса и рядко може да видите мъж, който се колебае за каквото и да е, свързано със спалнята. Истината обаче е, че много мъже имат големи комплекси относно размера си, относно уменията си и това дали се справят добре.

ЖЕНИТЕ:

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

1. Страх от това да родят – много жени никога не биха споделили това, че се страхуват да станат майки, защото природно би трябвало да им е заложен инстинкт, който изключва колебанията и страха. Много жени не биха споделили на партньорите си колко се притесняват от това как би изглеждало тялото им след това и дали ще бъдат добри майки.

2. Да не изневерят – много жени изпитват панически страх от това те да бъдат тези, които ще изневерят на половинката си. Смятат, че не са чак толкова силни и ако се появи възможност, вероятно биха я сграбчили, само и само да се насладят на момента и да изживеят нещо страстно и лудо. Психолози са открили, че един от най-големите страхове на жените е именно този – не да им изневерят, а самите те са подведат половинката си.

3. Да не останат стари моми – един от най-големите страхове на жените, особено тези, които наближават 30, е да не останат стари моми. Всички около тях създават семейства, имат деца, а те така и не могат да срещнат половинката в живота си. Този страх често е панически и се превръща в голям проблем, с който жените трудно се справят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com