3-те двойки зодии, които могат да се разделят до края на МАЙ

7519
3-те двойки зодии, които могат да се разделят до края на МАЙ

Телец - Водолей

(възможно е и Телец - Овен)

Колко време е необходимо, за да преживееш БИВШИЯ

Тежкият житейски въпрос, който продължава да търси своя отговор. Ще разгледаме по-скоро методите, а не часовете, в които болката и разо...

На пръв поглед имате доста здрава и щастлива връзка. Оказва се, че много хора смятат, че са намерили човека, с когото искат да прекарат целия си живот, а в действителност само се заблуждават, че това е така. Любовта ви е по-крехка, отколкото си мислите. Причината за това е, че не сте преживели особено много трудности, които да ви сплотят. Връзката ви е малко повърхностна и чувствата, които бъркате с любов, са по-скоро страсти. Камъчето, което ще обърне колата, е стара любов, която ще се появи на хоризонта. Стари чувства ще напомнят за себе си и ревността на другия партньор ще е черешката на тортата, която ще заформи голям скандал. Възможно е да има изход от тази ситуация, но трябва да сте изключително дипломатични.

Лъв - Риби

(възможно е и Лъв - Козирог)

Не си мислете, че щастието е константа. Вие трябва да очаквате всичко от живота, да сте готови за трудности и да знаете как да се справите с тях. Вътрешно усещате, че връзката, в която сте в момента не е връзката на живота ви. Умело подтискате и игнорирате сигналите, които сърцето ви дава. Но е време да бъдете честни със себе си и да си признаете, че не обичате истински човека до вас. Причината за вашата раздяла е именно онзи голям и сериозен разговор, който ви предстои да проведете. Ще бъдете тежко, ще има сълзи, но не трябва да забравяте, че всичко това е за доброто на двама ви. След години ще бъдете благодарни един на друг за това, че сте били честни едни към друг.

Дева - Рак

(възможно е и Дева - Стрелец )

5-те зодии, които НЕ МОГАТ да бъдат обичани

  Понякога успяваме да отблъскваме хората, които обичаме. Жалкото, в случая, е че дори не знаем как го правим. Вижте истинската п...

Нямате много общи неща помежду си. Характерите ви доста се различават. Едната страна е истински интроверт, докато другата има жажда за срещи с хора и най-различни социални събития. Това ще ви изиграе много лоша шега, макар и сега да не усещате, че тези различия са проблем. У партньора, който предпочита да прекарва времето си у дома, ще се появи луда ревност, която ще смаже другия. Ще започнат малки караници, които могат да прераснат в големи скандали, изнасяне и кратки раздели. В края на крайщата след бурния период и двамата ще помислите разумно и ще осъзнаете, че никой няма нужда от това. Раздялата, която може да ви се случи, ще е цивилизована и зряла. Точно както трябва да бъде.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com