X
 
 

3-те двойки зодии с общо бъдеще в ЛЮБОВТА през 2020

78069 2
photo of 3-те двойки зодии с общо бъдеще в ЛЮБОВТА през 2020
Снимка: iStock/Guliver
Никога не можем да предвидим кога любовта ще ни връхлети и ще ни остави без думи. За някои зодии тази година приключи в любовен план и ги очакват няколко месеца, в които сами да обмислят приоритетите си и да помислят върху грешките си.

Любовта за тях ще дойде през 2020 година, но ще бъде толкова обещаваща и с хубаво, светло бъдеще, че чакането определено ще си заслужава. Не се съмнявайте в това!

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Каквато и зодия да обичаш, няма перфектни хора, които да не лъжат понякога. Трябва да знаеш обаче за какво лъже всяка от 12-те зодии, з...

Ето кои са те:

БЛИЗНАЦИ – РИБИ: Представителите на зодия Близнаци имаха тежка година в любовен план. Много от тях претърпяха разочарования, от които още не могат да се отърсят и да продължат напред. Именно за това те нямат нужда от нова връзка, защото са в напрегнат период, в който търсят себе си и всеки, който се появи, ще бъде наранен.

Какви ГРЕШКИ ще направят зодиите в следващите 30 дни

От своя страна Рибите имаха по-неангажираща година, в която повече се забавляваха, отколкото си търсиха сериозни връзки. В този ред на мисли, вече усещат, че идва времето, в което трябва да намалят забавленията и да се замислят за любов и по-сериозна връзка, която ще им даде смисъл в живота. Бъдещето пред тези две зодии заедно изглежда много обещаващо!

Най - секси чертите на всяка зодия

Можете ли да отгатнете коя е най-секси чертата на всяка зодия? Да, всеки от нас има добри и лоши черти. От нас зависи върху кои ще се ф...

Това, което трябва да изчакат само е, да не се заемат с нови любовни истории до началото на 2020 година, за да не развалят това, което ги очаква само след 3-4 месеца. Потърпете още малко, любовта идва за вас...

ДРУГИТЕ ДВЕ ДВОЙКИ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • ИМПЕРИАЛИСТ 1 ИМПЕРИАЛИСТ преди 3 седмици Профил на трол?
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaт виж още ›› a ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
    Ако се водим по написаното от вас [за минаването през огън], то тогава и нестинарството би било против Бога. А и нали тримата медии са правели пророчества, разчитали са посланията на звездите и са следвали една звезда, която да ги отведе до обора, където се е родил Исус Христос. Не отричайте всичко толкова прибързано.
    : 0 !
missing image
Дневен хороскоп за 17 ноември

Овен Тази неделя се огледайте в очите на другите. Понякога не ни е нужно огледало, за да разберем как изглеждаме. Телец Днес не поставяйте...