3-те изненадващи съвместимости в зодиите

135306
3-те изненадващи съвместимости в зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Понякога си мислим, че няма да си паснем с даден човек, защото зодиите ни са много несъвместими. Има си приятни изключения, които могат да прераснат в сериозни и стабилни връзки. Ето кои са те:

Овен и Телец

Бурна любов, несъмнено! Но не и невъзможно. Особено добра комбинация може да се получи, ако мъжът е Овен, а жената е Телецът. Това са две много инатливи зодии, както добре знаем всички. Но понякога те могат заедно да се заинатят срещу целия свят и да докажат, че са над предразсъдъците и да създадат здраво и щастливо семейство. Първите 3 години от връзката им са едно голямо напасване на характерите, които често прераства в спорове и неразбирателства. Но страстта е толкова силна, че сякаш надделява над всичко и всички. Любовта им не прилича на никоя друга, която са изпитвали досега. Важно е тези две зодии да се срещнат на по-късен етап от живота, когато са овладели емоциите си и не реагират толкова първично. Така намират общ език и обща цел, с която вървят заедно напред и доказват на всички, че са един за друг.

Близнаци и Риби

Суетни и доста кокетни зодии. Няма как да скрием, че в тяхната любов присъства голяма доза ревност, която всъщност е отровата във връзката им. И двете зодии държат както на своя външен вид, така и на външния вид на партньора си. Сигурни са, че ако изглеждат добре, ще задържат по-дълго половинката си до себе си. С възрастта и двете зодии осъзнават, че са влюбени в другия заради много по-големи причини. Точно тогава идва преломния момент, в който осъзнават, че ревността трови връзката им без причина. Тогава осъзнават и че истински се обичат заради всички качества, които са открили един в друг. И от този момент нататък започва истинската им зряла връзка. Минат ли този критичен период, Близнаците и Рибите спокойно могат да се запътят към олтара и да създадат семейство заедно.

Скорпион и Козирог

Звучи ви опасна комбинация, нали? Всъщност сред тези две зодии има много щастливи връзки, които не завършват с пълен провал. Ключът към щастието на тази зодиакална комбинация са компромисите. Козирозите се учат доста по-дълго на това да отстъпват и да бъдат над нещата, но Скорпионите им помагат със своята натрупана мъдрост и опит. Вярвате или не, тези две зодии са много добър екип. Те имат склонноста да анализират всяка ситуация и да водят дълги разговори, където емоцията отстъства, за да могат да видят къде бъркат и какво да поправят. И двете зодии имат за цел да създадат семейство, да изградят добър дом и да имат достатъчно големи доходи, за да живеят нормално. За това често са адски отговорни към работата си и това ги сполотява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com