3-те изненадващи съвместимости в зодиите

135237
3-те изненадващи съвместимости в зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Понякога си мислим, че няма да си паснем с даден човек, защото зодиите ни са много несъвместими. Има си приятни изключения, които могат да прераснат в сериозни и стабилни връзки. Ето кои са те:

Овен и Телец

Бурна любов, несъмнено! Но не и невъзможно. Особено добра комбинация може да се получи, ако мъжът е Овен, а жената е Телецът. Това са две много инатливи зодии, както добре знаем всички. Но понякога те могат заедно да се заинатят срещу целия свят и да докажат, че са над предразсъдъците и да създадат здраво и щастливо семейство. Първите 3 години от връзката им са едно голямо напасване на характерите, които често прераства в спорове и неразбирателства. Но страстта е толкова силна, че сякаш надделява над всичко и всички. Любовта им не прилича на никоя друга, която са изпитвали досега. Важно е тези две зодии да се срещнат на по-късен етап от живота, когато са овладели емоциите си и не реагират толкова първично. Така намират общ език и обща цел, с която вървят заедно напред и доказват на всички, че са един за друг.

Близнаци и Риби

Суетни и доста кокетни зодии. Няма как да скрием, че в тяхната любов присъства голяма доза ревност, която всъщност е отровата във връзката им. И двете зодии държат както на своя външен вид, така и на външния вид на партньора си. Сигурни са, че ако изглеждат добре, ще задържат по-дълго половинката си до себе си. С възрастта и двете зодии осъзнават, че са влюбени в другия заради много по-големи причини. Точно тогава идва преломния момент, в който осъзнават, че ревността трови връзката им без причина. Тогава осъзнават и че истински се обичат заради всички качества, които са открили един в друг. И от този момент нататък започва истинската им зряла връзка. Минат ли този критичен период, Близнаците и Рибите спокойно могат да се запътят към олтара и да създадат семейство заедно.

Скорпион и Козирог

Звучи ви опасна комбинация, нали? Всъщност сред тези две зодии има много щастливи връзки, които не завършват с пълен провал. Ключът към щастието на тази зодиакална комбинация са компромисите. Козирозите се учат доста по-дълго на това да отстъпват и да бъдат над нещата, но Скорпионите им помагат със своята натрупана мъдрост и опит. Вярвате или не, тези две зодии са много добър екип. Те имат склонноста да анализират всяка ситуация и да водят дълги разговори, където емоцията отстъства, за да могат да видят къде бъркат и какво да поправят. И двете зодии имат за цел да създадат семейство, да изградят добър дом и да имат достатъчно големи доходи, за да живеят нормално. За това често са адски отговорни към работата си и това ги сполотява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com