3-те най-чести причини мъжете да се отдръпнат, когато жената е влюбена в тях

12269
3-те най-чести причини мъжете да се отдръпнат, когато жената е влюбена в тях
Снимка: https://pixabay.com

Влюбването между мъжа и жената доказано е най-силно през първите три месеца. Ако то е взаимно, партньорите постоянно се търсят, за да прекарват повече време заедно. Понякога спират да се хранят, трудно спят и са много емоционални. Те са в плен на любовта и не могат да търпят да бъдат разделени дълго време.

С течение на времето това чувство отминава. Докато мъжът хлътва във външния вид на жената и оценява нейната привлекателност и красота, жената предпочита да мине известно време, преди да се довери напълно на човека до нея и да се влюби истински в него. Тя предпочита първо да опознае характера му и как се държи с нея - дали е внимателен, грижовен, мил и нежен.

Когато настъпи това време, то е критичният период, в който мъжът трябва да вземе решение дали да бъде с тази жена или да се раздели с нея. Защото на този етап той осъзнава, че може би нямат еднакви интереси и не следват един и същи път.

Тези двойки зодии са родени да бъдат ЗАЕДНО

Колкото и изумително да звучи, всеки от нас има сродна душа. Шансът да я открием не е много голям, но пък това не пречи да продължаваме...

Много травмиращо за жената е мъжът да се отдръпне от нея, при положение, че половинката му е започнала да се влюбва в него.

Ето кои са 3-те най-чести причини мъжете да се разделят с жените, когато са в началото на любовната си връзка.

1. Мъжът е излъган в очакванията си

Това се получава, когато мъжът се е влюбил, но се оказва, че половинката му не е това, което иска. Има мъже, които не смеят да се влюбят от пръв поглед. Това е тяхна защитна реакция, защото ако разберат, че жената има сериозни намерения към тях, те се плашат и просто си тръгват. Когато една жена поиска от тях връзката им да стане по-сериозна, намекват за брак и семейство, а мъжът не е готов за тази стъпка, често пъти се стига до неприятна раздяла, която е болезнена и за двамата.

2. Мъжът се чувства притиснат

Ето защо на умните хора им е по-трудно да намират любов

Ако сте умен човек, който се чуди защо все още e самотен, ето пет причини да имате проблеми с намирането на любов. 1. Вие сте аналитич...

Когато мъжът разбере, че жената маркира влюбване, за да го използва, това го кара веднага да се отдръпне от нея. Има жени, които обичат да бъдат глезени и обгрижвани. Понякога е трудно да се разбере дали такава жена се влюбва с цел да използва мъжа до себе си или просто си е с такъв характер. Мъжът не обича жената да се възползва от материалното му положение и ако долови такива сигнали в началото на връзката е съвсем нормално да се раздели с половинката си, колкото и да е влюбен в нея.

3. Усеща, че между тях няма хармония

В началото на всяко запознанство хората все още не познават дълбочината на характера на другия. Когато една връзка напредне и двамата започнат да живеят заедно и да правят общи неща, мъжът е възможно да усети, че има сериозно разминаване в очакванията и реалността. Същото важи и за жената. Така се стига до раздяла, поради факта, че всеки иска да поеме по свой собствен път.

Като извод може да се каже, че е трудно да разберем какъв е човекът до нас, без да сме го опознали добре. Понякога трябва повече време в една връзка, за да се изгради доверие и да се намери общ път към съвместен живот.

Затова ако се влюбите отчаяно в някого, а той не иска да е с вас и реши да ви изостави, недейте да страдате, защото е по-добре това да се случи на по-ранен етап, а не когато вече имате брак, семейство или деца. Явно просто не сте си подхождали, защото половинката ви е мислила по различен начин. Следващият път ще бъде много по-добре.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно